|
Příspěvky uživatele - 155.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rozmetací a sypací vozíky, 20.1.2010 Hnojení rukama se u kvalitních hnojiv nedá dost dobře aplikovat, aniž by vznikaly pásové efekty - viditelně světlejší a tmavší místa - při hnojení menších dávek na ploše. Pokud u někoho problém nevzniká, tak má buď přehnojeno, nebo výsledný efekt... celý příspěvek > |  | Červená růže jako solitéra, 19.11.2009 Vlaďko, Ueterson mám taky, teprve sice rok, ale její červený sport by byl jistě úžasný. Jen jestli bude k sehnání. Letos jsem sázela řadu se3 W.Cathedral - bílá,3 Mary rose - růžová a 3 Eglantyne - sv. růžová, tak bych chtěla zahradu oživit - asi... celý příspěvek > |  |
|  | Růže s trvanlivými květy, 15.9.2009 Paní Pelcová doporučuje tyto růže:
Mondiale
Black Magic
Kupferkonigin
Ritterthurm
Liebe Franc
Big Purple
Leonardo da Vinci
Cappuccino
Baccara
Ingrid Bergmann
Michaela Pelcová
Scarlet Meidilland
Teassing Georgia... celý příspěvek > |  | Rouge cardinal, 9.6.2009 Koupila jsem si c. Rouge Cardinal a podle knihy má kvést až v červenci, můj však už 14 dnů kvete. Je to opravdu R.C.? Koupila jsem ho v Hornbachu a nebyl zrovna levný - skoro 500,-, je pravda, že je velký. |  |
 |
|
|
|