Příspěvky uživatele - 146.129

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajče tyčkové Tipo F1, Toro F1, 8.12.2009
tak dcerka uz asi nepozbira rajcatka... manzel chtel vyvetrat v obyvaku, protoze pripalil jidlo co si delal, tak je sundal z parapetu na podlahu... ale uz zapomnel vratit na misto a mala si pustila novofundlaka do domu a on si to rozdal s rajcaty,... celý příspěvek >
Palma ze seminek, 7.12.2009
ja mam zkusenost jen ze seminky datlovniku a washintonie... ty jsem sadila hned do zeme... a vylezlo celkem mozna kolem 80 procent... ale jine nemam vyzkousene -Žanet
Rajče tyčkové Tipo F1, Toro F1, 7.12.2009
Rajče Bejbino. jsem nemela.. ale asi si ho koupim.. kdyz pisete ze bylo dobre.
no krabice od mlika jsou idealni, ale tam spise sazim po trech seminkach okurky,,, pak je nemusim premistovat a muzou poholne rust... no sazenice rajcat nechavam vetrat na balkone a na vecer sklidim... ale pak uz sazim ven... ja davam primo ven davam... celý příspěvek >
PS: moje tchyne se z mych rajcatek ve vaze, kdyz jsem je vystipla a dala zakorenit, tak se vysmala... ale ja ji nechala pri tom... ted jsem se musela zasmat s tchyne... ona mela za to, ze jedna rostlina ma jen jeden koren a uz nekoreni
no ty postranni vyhonky, co lezou mezi listem a stonkem....a pripominaji vam novou rostlinu.... nejlepe jsou vyhonky s kvety... ale vetri rostliny--- ja jsem pouzila od 20cm.. protoze mensich jsem se bala, ze rajcata neudrzi...... take rika, ze ven... celý příspěvek >
Rajče tyčkové Tipo F1, Toro F1, 6.12.2009
tak ja uz mam zasazeny hlavkovy salat, celer, okurky - myslim hadovky... a par letnicek... salaty mi uz vylezly.- tak nektere seminka mam svoje a nektere musim dokoupit,,, v obyvaku mam rajcata, ktera jsem ustipla z rostlin starych nez je seknul... celý příspěvek >
no ja zkousim... kazdym rokem o mesic drive nejake rostlinky a zbytek dosazim v terminu... alespon zjistim... co jde co nejdrive vypestovat...... ja jsem si vsimla, ze paprika muze byt i viceletka ale doma... protoze ja treba papriku nektere sazenice... celý příspěvek >
dekuji za ujisteni preklepu... uz jsem se divila ze nekdo uz vyslechtil rychliky...
zdravim.. pomalu si uz vybiram seminka, ktere letos zasadim.. ale tyto rajcata me zaujala ale ted nevim, zda na obalech se nespletli mesice sklizzne... sazi se seminka III. - IV.a sklizeji se IV. - X.---.. tak jsem ted to brala jako for.,, ze staci... celý příspěvek >
Melouny a tykve, 4.12.2009
zdravim... prikladam se k popletenym seminkam... ja ma zase zkusenost ze se mi v balicku asi smichali odrudy jine... tak treba jsem koupila jeden druh kostalovin a vzesly mi treba dva odlisne... žanet
Achocha - Ačokča, 4.12.2009
zdravim..po tech prispevcis a se asi zacnu zajimat o tu zeleninu... mam starou hrusku ktera uz plodi plane hrusky a je to stary strom.. vsichni mi rikaji at to setnu, ze to je knicemu, ze zadne ovoce to nema.. tak jsem uvazovala pouzit ten strom jako... celý příspěvek >
Pecky ze švestek - a co s nimi?, 1.12.2009
dam tu take i muj typ... mam pres 20 stromu svestek velkych a tak po zavazovani suseni a vypeckovani mam jim teda dost... ale mam jeste hodne mista v zahrade, tak pecky zasadim primo do trochu prokyprim pudu... nasypu na hromadku, trochu roztahnu... celý příspěvek >
Peržlen, 1.12.2009
petrzel ma rada 2trat to je mene hnojeni, jinak vam se udelaji hodne malych korenku ale kdyz nema moc pohnojeno, tak se nedvoji netroji ale je hezky jeden dlouhy koren--- odskouseno... ja sazela vzdy nasledujici rok po plodove zeleniny.žanet
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 30.11.2009
zdravim... jak se vzalo u vas seminko.ja to reknu ze zkusenosti---stalo se mi to vice krat-- koupila jsem si seminka treba kedluben a vzrostlo mi mezi nema i zeli... nebo jsem mela rekvicky a vyrostla mi i mezi nimi kvetak... a vic srandovniv veci...... celý příspěvek >
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika