Příspěvky uživatele - 146.129

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kleopatřina jehla, 5.1.2010
mnohokvet jsem mela... ale pak uz jsem upravovala zahradu a vykopala a venovala kamaradce... ono se mi to kdysik libilo, ale nejak se mi to pozdeji nezamlouvalo... protoze mi manzel prinesl rostlinu jinou a ta mela kvety vsude a ne jen na vrcholku...... celý příspěvek >
Pestovanie fuchsie, 5.1.2010
ja fuksie, nechavam v letnim domku---tam prez zimu nechodime spise vyjimecne jak jsme tam, tak zatopime- a jinac tam mame v nejvetsich mrazech tam je kolem nuly.. mam je na parapetu na okne na vyhodni a jizni strane... listy neopadli ale jen usly,... celý příspěvek >
Rajcata a Papriky, 5.1.2010 Obsahuje fotku
listovala jsem internetem a zaujala me jedna cizi stranka--- fakt uzasna, jake druhy existuji.. fakt dobra podivana
Afrikán, 5.1.2010
no ja nevim jak vy ostatni... ale ja vse co mam predpestovane tak davam ven po zmrzlych--- jak kvetiny tak i zeleninu, pokud nemam kvetiny zasazene uz rovnou do pudy... tak se otuzi sami...
Jak se jmenuje - rychle kvete?, 5.1.2010
nocenky jsou hezke..musim je take si dat do zahrady... kamaradka je ma..a rika ze co ostatni kvetiny spi, tak ona dela ozdobu na vecer.--
Mochyně peruánská, 5.1.2010 Obsahuje fotku
zdravim... mam dotaz jako kazdy z vas... mochyni jsem koupila jako seminak od nohel garden ale opravdu je psana jako trvalka... je tam napsano je plody obsahujou vitaminn ce-a ze se ji az uzraji a podobne.. a ta co je na ozdobu je cervena ---- je... celý příspěvek >
Jiřinky ze semen, 5.1.2010
no s jirinkami nemam zkusenost ze semen.. zasadila a oni mi nejak moc nerostly.- ale lilie jsem mela -- ted nevim jak se jmenuje ten druh lilie ale mela na listech male cibulky cerne,,, ty jsem pozbirala a zasadila a rostly ale nekvetly,,tak asi za... celý příspěvek >
Je možné přezimovat letničky?, 5.1.2010
mozna me budete mit za nejakeho magora..ale jak se rika.. co je jinde trvalku, tak by se to dalo nejak u nas prezimovat... zasadte je do kvetinacu a pak preneste domu..ja treba davam do obyvaku... a nekdy, kdyz jsem tu cetla, ze vytvori semena a... celý příspěvek >
Alcea rosea - Slézová růže, 5.1.2010
zdravim... moje babicka je mela take jako trvalku... rikala ji SYTA RUZE... mela ji na vyhodni strane a ze zapadni strany ji chranila stodola, tak nemela pruvan ani zimu... babicka ji spise nechavala ladem... zadna velka pece... ale seminka se asi... celý příspěvek >
Mochyně peruánská, 5.1.2010
ja se pripojim ke zkusenostem... jestli vas bavi experimentovat a mate dostatek mista doma..jedna rada nad zlato..to co v jinych zemi jsou trvalky a zde bohuzel jen jednoletky nebo letnicky... zkuste je prezimovat..opravdu, jsou vetsi vynosy.. a... celý příspěvek >
Pochlubte se co predsazujete, 5.1.2010
Zdravim nekdo se ptal na nekoho, kdo ma zkusenosti s pestovanim exotiky..tak ja jsem v tom amater a pestuji to podle selskeho rozumu... ze seminek mam vypestovane palmy Datlovnik, sloni nohu, washinktonii nebo jak se to pise. a pak i stromy a kere...... celý příspěvek >
Magi bylinka, 4.1.2010
no vyroba tekute maggi... moje babicka rikala vzdy, ze maggi se vyrabi z kopyt ze skotu... tak nevim.. vite jak se rika... babicky vzdy mluvili neco ze zivota... tak bych tomu i dost verila... ale bohuzel se ji uz na to nezeptam...
Co se vyplatí zasít už v lednu za okno, 4.1.2010
ja mam uz ted zaseto : z tech znamych-celer bulvovy, papriku myslim tim koral a kozi rohy. par letnicek co potrebujou delsi vyvoj... jinak sazim pres zimu spise kere a palmy a stromky.. to jim vubec nevadi ze je jeste kratky den. ale uz mam... celý příspěvek >
Kapia, odrody a sposob pestovania, 3.1.2010
pripojim se k pestovani na poli... ma nekdo zkusenoust na karvinsku... paprika, krera ma na sacku napsano, ze se pestuje ve foliovniku i venku... mam to chapat, ze po cele ceske rep.ji se da pestovat.. nebo tam nedopisou na obal, ze jen v teplejsich... celý příspěvek >
Magi bylinka, 9.12.2009
zdravim... ja mela take za to ze libeček je magi nasich babiček. žanet
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika