Příspěvky uživatele - 44.75

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Likvidace zbytků postřiků, 27.4.2012
V jediném příspěvku popíráte vlastní slova pane P: a) "Radit, že se roztok musí silně naředit a pak se může vylít nejde". b) "Jinak naředěné roztoky třeba po oplachu nikam než na pole ani vylít nejdou... To jinak zlikvidovat ani nejde".
Já bych si ještě dovolil připojit poznámku, že úroveň toxicity a toxický účinek jekéhokoli přípravku je dán zejména jeho koncentrací.
Máte-li doma "nějaké zbytky" a chcet-li se jich zbavit s naprosto čistým svědomím, slejte je dohromady a odneste do sběrného dvora. V místě bydliště je to zdarma, tak jaký problém?
Zkuste si přečíst návod, na každém z přípravků je uvedeno, jak zacházet se zbytky. Já to prakticky dělám tak, že se snažím minimalizovat množství postřikové jíchy. Pokud něco přece jenom zbude, porozhlédnu se ještě kolem, jak by se dal daný přípravek... celý příspěvek >
Betonování plotového sloupku - jak na beton?, 26.4.2012
Jestli se sloupky protáčejí v betonu, tak musí být znatelná štěrbina (spára) mezi trubkou a betonem, do které je zalita. Pak stačí koupit epoxidovou pryskyřici a zalít tuto spáru. Pryskyřice do ní pozvolna zateče a trubku bezpečně upevní. Navíc... celý příspěvek >
Pomoc - zničený kmínek, 26.4.2012
Jestli na zahradě sečete trávu a nemáte pro ni využití, je nejjednodušší posečený travní mulč přisypávat kolem stromů. Udrží to vlhkost v půdě a traviny ani plevele tím neprorostou.
Co vaše réva? (2012), 25.4.2012
Ahojte Mirku, hergot, já už snad té Vaší Afroditě fandím víc než Vy. Letos to už musí vyjít!  Jinak loni byl mnohem vlídnější a teplejší duben. Takže i rašení révy šlo rychleji než letos. Ale vzpomeňme - pak přišel onen neslavný 3.-6. květen a... celý příspěvek >
Množení vinné révy, 17.4.2012
Vždycky když se objeví nějaká nová chválená odrůda, tak ze své vrozené hamižnosti začnu honem všemožně pátrat a shromaždovat o ní informace, abych náhodou o něco exkluzivního nepřišel.  No, a u té Lory jsem zjistil, že ji údajně při... celý příspěvek >
Poznáte, co to je?, 5.4.2012
Upozorňuji, že pokud je to opravdu mandarinka, tak ty mají při roubování dost špatnou afinitu a tedy mizernou ujímatelnost.
Poznáte, co to je?, 5.4.2012
Řekl bych, že mandarinka.
Co je to za nemoc?, 3.4.2012
Můj názor se nemění. Jedná se o typický charakter strupovitosti peckovin na plodech broskví. Na internetu lze nalézt stovky fotografií této houbové choroby se zcela identickými příznaky. Stačí zadat "strupovitost peckovin, či strupovitost... celý příspěvek >
Co je to za nemoc?, 2.4.2012
Na té fotce se jedná jednoznačně o strupovitost peckovin. 
Hrušeň rezistentní rzi hrušňové?, 23.3.2012
Je mi líto, pokud má úvaha na téma "prospěšnosti a škodlivosti rostlin" odvedla diskusi o odolnosti jednotlivých odrůd hrušní vůči rzi hrušňové někam jinam. Já jsem pouze reagoval na při pánů z úvodu diskusního vlákna, kteří řešili, zda viníkem je... celý příspěvek >
Hrušeň rezistentní rzi hrušňové?, 21.3.2012
Tak jako ve volné přírodě neexistují užiteční a škodliví živočichové (kromě člověka), tak i v rostlinné říši neexistují  "hodné" a škodící rostliny. To jenom člověk si vytvořil tyto hodnotící kategorie podle toho, co se mu více hodí a co je mu... celý příspěvek >
Jak na kuny, 20.3.2012
Délka okolo 5 cm, průměr cca 1 cm, konce zašpičatělé, barva hnědo-černá. A hlavně charakteristický zápach jako mají kunovité šelmy a lišky. Takové to "liščí pižmo".
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika