|
Příspěvky uživatele - 144.51
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vhodny vinic do NV. 530m, 18.1.2010 Velké zkušenosti mají Poláci a sehnat tam sazenice v rozumných cenách, není problém. pavelx(zav)tiscali.cz |  | Vhodny vinic do NV. 530m, 5.1.2010 Bydlím v údolí 450, ale jsem obklopený horama 800 až 1000. Pavel |  |
|  | Nevěděli byste si, co to je za odrůdu?, 13.9.2009 Taky máme už léta tuto odrůdu (alespoň si to myslím), táta ni tvrdil, že se jmenuje "Bago". Nevím ale, jestli je to jen lidové pojmenování, nebo odborné. Na jaře se ji chystám přeočkovat. Už mám mnohem atraktivnější odrůdy, které stejně... celý příspěvek > |  | Vhodny vinic do NV. 530m, 10.9.2009 Zcela jistě vám dozraje Baltica (Estonská velmi raná odrůda odolná do -36o) Polská velmi atraktivní odrůda Iza - je dostatečně raná a snáší mrazy do -30o, možná také Nero, Seyval Blanc, Marechal Foch, taky bezsemenná Einset Seedless. Samozřejmě je... celý příspěvek > |  | Réva ve vyšších polohách, 13.6.2009 Karlosi, zajímalo by mně, jak to je s mrazuvzdorností těch podnoží. Potřebuji něco pro Baltiku. Ta je odolná do -36, ale podnož stejně odolnou nemůžu sehnat. Ty všeobecně známé, toho moc nevydrží. Poraďte. pavelx(zavináč)tiscali.cz
Pavel |  |
 |
|
|
|