Příspěvky uživatele - 233.158

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemocná dýně hokajdo, 3.8.2014 Obsahuje fotku
Dobrý den, poradí někdo, co za nemoc naš dýně má?
Uložení destilátu do země, 17.1.2010
Ve studni je to dobrý, ale chce to vymyslet uložení, já jsem jí do ní uložil v nerez pletivu který jsem zdrátoval mosazným drátem a na silonu jsem to spustil do studně.Za půl roku jsem byl zvědavej jak vypadá tak jsem jí šel vylovit a vytáhl jsem jen... celý příspěvek >
Domácí ořechovice, 17.1.2010
Já si myslím, že čím víc ořechů tím líp.Já dávám do 4litrové sklenice asi 40ks ořechů různé velikosti.Tam hlavně záleží na tom aby to bylo na sluném místě a taky jaký koření tam přidáte.Já jí dělám třetí rok a je výborná a ještě dělám višňovku a ta... celý příspěvek >
Chlazení piva, 9.5.2009
Pokud máte na mysli malý kompresor na 12 voltů a točíte pi vo doma u grilování prasete tak je toto řešení použitelné.Vyzkoušeno : vytočené 2 sudy 50 l za cca 4hodiny, zdroj napájení : nabíječka 12v automatická.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika