|
Příspěvky uživatele - 143.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Syrová a klasická strava pro psa, 16.11.2010 Už jsem to tu určitě psala jinde, ale písnu poznatky sem, z cca měsíčního krmení BARFem. Máme sice superprémiové granule, ale psiska neustále trpěla průjmy. Tak jsem se rozhodla, že prostě začneme s BARFem a uvidíme, jestli se to zlepší. Předchozí... celý příspěvek > |  | Pestrost kočičí stravy, 7.11.2010 Onehdá jsem chtěla té naší potvoře mlsné Gucci změnit jídelníček - ať nežere pořád jenom tuňák a něco... a objednala jsem jí nějaké anglické kapsičky NaturesMenu, už podle názvu,,přírodní" Včera jsem jí po delší době zase jednu zkusila vnutit.... celý příspěvek > |  |
|  | Ježek - co dělat, aby k nám přestal v noci chodit, 4.11.2010 Já se ho snažím v zahradě udržet už pár let, ale jestli u nás bydlí, netuším. Má připravené dvě kupy dřeva - jednu vyskládaných polen, druhou klestí, jenže taky díry pod plotem, takže možná zahradou jen putuje. Minule jsme sadili nové stromky, ježek... celý příspěvek > |  | Kdo prosím poradí s názvem tohoto keře, 4.11.2010 Tuhle chitalpu - jako Vy, mám taky, už tři roky. Přežila u nás 2 zimy naprosto v pohodě, bez jakéhokoliv zazimování a to jsme na,, větrné hůrce" s mrazivými vichry. Pokud nebydlíte někde na Sibiři, tak bych si se zimováním vůbec hlavu nelámala.... celý příspěvek > |  | Pestrost kočičí stravy, 28.10.2010 Naprosto s Váma souhlasím, jenom to prosím přijeďte vysvětlit, těm našim dvěma prdlousům U Vašich koček, bych jen vynechala ty přílohy - myslím tím vločky a rýži. U nich je to jen zaplácávání břicha, kočka je na rozdíl od psa,... celý příspěvek > |  | Barf a zácpa, 26.10.2010 Já tu dávku granulí vůbec nějak nezaregistrovala Snad se paní spletla. Já mám 50kg berňáka a ten sežere 2 klasické granulové odměrky denně (ani nevím kolik to je) a nejsou vrchovaté! Já vím, že jste chtěla fenku vykrmit, ale... celý příspěvek > |  | Plody kaštanovníku, 25.10.2010 Já se přidám: mám dva kaštánky vedle sebe, jsou to ještě prckové a kvetou a podí tenhle rok potřetí. První rok to byli sotva 2 kaštany, loni už jich bylo dost, ale cca polovina prázdná a letos jich bylo dost, ale prázdné všechny Už si nepamatuju... celý příspěvek > |  | Slepice v zimě - nebude jim zima do nožek?, 24.10.2010 Mě se sice neptáte ale slepice jsme u babči měli odjakživa. Na zimu měly takový přístřešek: něco jako vrata od stodoly opřené o naskládané dřevo - takový půláčkový stan a pod tím tedy byly ve větší vrstvě piliny a i sláma.... celý příspěvek > |  | Pestrost kočičí stravy, 24.10.2010 Koťata takhle vychrtlá bývají, asi dokud jsou v růstu. Každopádně doufám, že odčervujete? Naše britky kočka a kocour jsou oba kastráti, přesto byla kočička pořád vychrtlá. I v jídle nimra. Zatím co kocour jí jen a pouze granule RC pro briťáky, ona se... celý příspěvek > |  | Barf a zácpa, 22.10.2010 Nejsem nejpovolanější Vám radit, ale pokusím se. My máme spíše opačný problém - krmíme granulema a kosti přidávám občas z důvodu moc řídkých bobků. Něco jsem načetla, chtěla jsem na BARF přejít, ale psiska syrové kosti odmítala - respektive z... celý příspěvek > |  |
|  | Větve jehličnanů na záhony, 22.10.2010 Děkuju Lído, už ji mám Druhým rokem, letos jsem viděla květy Akorát se mi zdálo, že nějak rychle odkvetla Musím si líp všimnout, jak kvetou ostatní hortenzie a jak dlouho tahle Je hezká |  | Větve jehličnanů na záhony, 21.10.2010 Kdybych sázela jen to, co mi tu s jistotou přežije... tak přeslička - ta jde dobře
To se vám řekne... Normálně mají všichni v zahradě růže a hortenzie... já chci takýýý Minulou zimu jsem o polovinu růží přišla, hortenzie mi zakvetla snad... celý příspěvek > |  | Pes s PP a bez PP, 21.10.2010 Mám dva psy, oba s PP, každý jiná rasa. Bez PP bych psa nekoupila, protože jsem stejně jako Vy, chtěla mít jistotu, že budu mít to, co chci mít Tlačil mne čas - chtěla jsem je brát oba co nejvíce zároveň, aby vyrůstali jako sourozenci a... celý příspěvek > |  | Neznámá rostlina, 21.10.2010 Líčidlo, asi americké. U nás není až tak vzácné, na venkově je v zahradách vidět často. |  | Větve jehličnanů na záhony, 21.10.2010 Já to dělám. Ne, že bych si ořezávala stromy v zahradě - t bych nikdy neudělala a manžel by mně asi zabil ale jak bloumám s psiskama po lesích a najdu spadlý smrk, či těžbu na autem přístupném místě, tak toho nejmíň tunu navozím - což... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|