|
Příspěvky uživatele - 7.67
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jojo - odolnost proti šarce , 21.3.2009 Dobrý den, mám ne chalupě napadeny stromy šárkou. byla mi doporučena slivoň JOJO, která by měla být odolná. Může mi někdo poradit, nebo se podělit o svou zkušenost. Děkuji |  | Hortenzie, 23.4.2007 hnědé květy ted? Tak budou lonské.A listy taky.Alespon z toho jsem tak pochopila.Květy odstřihněte,a vyčkejte,nám všechny hortenzie teprve raší |  |
|  | Elfe, 23.4.2007 jo a Bakker ji má taky-na net obchodě.Ještě růže zasílá |  | Elfe, 23.4.2007 před týdnem ji měli v Hwornbachu,zkuste to,kontejnerovanou |  | Hořcový stromek, 8.4.2007 tento druh lilku nejlépe kvete venku na zahradě,přezimuje v chladu,na jaře se seřízne a krásně obrazí.Je to vyloženě rostlina na terasy a zahrady.V sezéně mu dopřejte hnijení a nebojte se během ní kdykoli zaštipovat. |  | dřevitá pivoňka - zasychání květů, 7.4.2007 já dřevitou zlatohnědou mám,koupila jsem ji v zahradnictví na Sulci,ani nevěděli,že jim to dodali a už kvetla,je krásně zlatá a má do hněda okraje.Roste výborně.Petra |  | Objednávka od Starkla, 7.4.2007 Přišel mi opět balík,růže,stromky-všechno pěkné.Mívám všude veliké objednávky-obrovský pozemek-a tak se stane,že je mezi tím něco zaschlého.Tak to prostě vyreklamuju a oni vpohodě a hned zašlou jiné.Původní vracet nemusím. |  | Rozmnožování ruží, 5.4.2007 Vážený pane hoste 4.28,neměl by jste mystifikovat účastníky tohoto fora.S vaším názorem se rozhodně nedá souhlasit.Očkuje se nejen proto,aby jste spojil výhody ponože a ušlechtilé odrůdy,ale hlavně proto,že je to nejrychlejší způsob,jak... celý příspěvek > |  | růže Sympathia, 5.4.2007 Pokud je tam trvalý stín-vysoká stěna-tak ji nevysazujte. |  | jaké popínavé růže do stínu, 5.4.2007 Takže na Vaší stěně je celý den stín? Rozumím tomu dobře? Ve stínu růže špatně kvetou a mizerně rostou,tam se jim nedaří.Ale můžete zkusit pnoucí hortenzii,ta je moc pěkná,stín snáší dobře a je velmi vzrůstná.Kvete bíle-smetanově.Je třeba upravit... celý příspěvek > |  |
|  | Fialová růže, 5.4.2007 Já mám na zahradě krom jiných modrý pnoucí Azubis.Ta má opravdu nádherný modrý nádech a v kombinaci s bílozelenou pnoucí Elfe je úžasná.Ale není česká.m |  | popínací růže, 3.4.2007 zasadte je nyní,nebo na podzim.Také můžete koupit kontejnerované a pk můžete sázet celou sezonu,od jara do zimy.Vykopejte tak asi půl metru hlubokou a širokou jámu,vložte růži,půdu vklepávejte mezi kořeny,nalijte vodu,pak ušlápněte.Místo očkování-to... celý příspěvek > |  | vanilka, 28.2.2007 Máte zkušenosti s maxi - slnečnicemi????
Odepište
Máňa z Velkoměsta(U bobří skalky 75) |  | neznámé jablko, 11.2.2007 Pane Boštičko,dám na Vaši radu a tu starou odrůdu tedy sázet nebudu. Na zahradě máme osm jabloní,mladé stromky,máme u domu v Divicích zahradu,která má rovný hektar,zaměřuji se hlavně na trvalky a růže,ale do sadu jsem nasázela celkem asi čtyřicet... celý příspěvek > |  | Troprichtrova třešen - nevite kde sehnat?, 4.2.2007 Myslím stromek. Naroubovat to bohužel neumím. Vím, že předností moc nemá a taky nám kdysi dávno plody dost praskaly, ale stejně byxh ho ráda sehnala. Děkuji |  |
 |
|
|
|