Příspěvky uživatele - 7.67

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jojo - odolnost proti šarce , 21.3.2009
Dobrý den, mám ne chalupě napadeny stromy šárkou. byla mi doporučena slivoň JOJO, která by měla být odolná. Může mi někdo poradit, nebo se podělit o svou zkušenost. Děkuji
Hortenzie, 23.4.2007
hnědé květy ted? Tak budou lonské.A listy taky.Alespon z toho jsem tak pochopila.Květy odstřihněte,a vyčkejte,nám všechny hortenzie teprve raší
Elfe, 23.4.2007
jo a Bakker ji má taky-na net obchodě.Ještě růže zasílá
Elfe, 23.4.2007
před týdnem ji měli v Hwornbachu,zkuste to,kontejnerovanou
Hořcový stromek, 8.4.2007
tento druh lilku nejlépe kvete venku na zahradě,přezimuje v chladu,na jaře se seřízne a krásně obrazí.Je to vyloženě rostlina na terasy a zahrady.V sezéně mu dopřejte hnijení a nebojte se během ní kdykoli zaštipovat.
dřevitá pivoňka - zasychání květů, 7.4.2007
já dřevitou zlatohnědou mám,koupila jsem ji v zahradnictví na Sulci,ani nevěděli,že jim to dodali a už kvetla,je krásně zlatá a má do hněda okraje.Roste výborně.Petra
Objednávka od Starkla, 7.4.2007
Přišel mi opět balík,růže,stromky-všechno pěkné.Mívám všude veliké objednávky-obrovský pozemek-a tak se stane,že je mezi tím něco zaschlého.Tak to prostě vyreklamuju a oni vpohodě a hned zašlou jiné.Původní vracet nemusím.
Rozmnožování ruží, 5.4.2007
Vážený  pane hoste 4.28,neměl by jste mystifikovat účastníky tohoto fora.S vaším názorem se rozhodně nedá souhlasit.Očkuje se nejen proto,aby jste spojil výhody ponože a ušlechtilé odrůdy,ale hlavně proto,že je to nejrychlejší způsob,jak... celý příspěvek >
růže Sympathia, 5.4.2007
Pokud je tam trvalý stín-vysoká stěna-tak ji nevysazujte.
jaké popínavé růže do stínu, 5.4.2007
Takže na Vaší stěně je celý den stín? Rozumím tomu dobře? Ve stínu růže špatně kvetou a mizerně rostou,tam se jim nedaří.Ale můžete zkusit pnoucí hortenzii,ta je moc pěkná,stín snáší dobře a je velmi vzrůstná.Kvete bíle-smetanově.Je třeba upravit... celý příspěvek >
Fialová růže, 5.4.2007
Já mám na zahradě krom jiných modrý pnoucí Azubis.Ta má opravdu nádherný modrý nádech a v kombinaci s bílozelenou pnoucí Elfe je úžasná.Ale není česká.m
popínací růže, 3.4.2007
zasadte je nyní,nebo na podzim.Také můžete koupit kontejnerované a pk můžete sázet celou sezonu,od jara do zimy.Vykopejte tak asi půl metru hlubokou a širokou jámu,vložte růži,půdu vklepávejte mezi kořeny,nalijte vodu,pak ušlápněte.Místo očkování-to... celý příspěvek >
vanilka, 28.2.2007
Máte zkušenosti s maxi - slnečnicemi???? Odepište Máňa z Velkoměsta(U bobří skalky 75)
neznámé jablko, 11.2.2007
Pane Boštičko,dám na Vaši radu a tu starou odrůdu tedy sázet nebudu. Na zahradě máme osm jabloní,mladé stromky,máme u domu v Divicích zahradu,která má rovný hektar,zaměřuji se hlavně na trvalky a růže,ale do sadu jsem nasázela celkem asi čtyřicet... celý příspěvek >
Troprichtrova třešen - nevite kde sehnat?, 4.2.2007
Myslím stromek. Naroubovat to bohužel neumím. Vím, že předností moc nemá a taky nám kdysi dávno plody dost praskaly, ale stejně byxh ho ráda sehnala. Děkuji
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika