|
Příspěvky uživatele - 69.37
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kompresorový olej na řetěz, 15.1.2010 Tak jsem to prověřil, je to Shell Corena D. Tomáš P. |  | Motorova benzinova pila k baraku, 15.1.2010 Dobrý den, zkuste si pročíst diskuzi, k tomuto tématu je tady hodně vláken a užitečných informací. Pokud počítáte s řezy 40 cm, dívejte se hlavně na výkon, ne jen na délku řezné soupravy. Výkon se doporučuje min. 2 kW na práce okolo domu. Loni měl... celý příspěvek > |  |
|  | Kompresorový olej na řetěz, 6.1.2010 Mám Stihl MS 230, takže automatické mazání, na teplotní rozsah zkusím mrknout, díky Tomáš P. |  | Kompresorový olej na řetěz, 5.1.2010 Zdravím vespolek, má někdo zkušenosti s mazáním řetězu Stihl kompresorovým olejem (nějaký Shell)? Dosud jsem používal M6A, poštěstilo se mi cca 10 litrů kopr. oleje. Děkuji za vaše názory Tomáš P. |  |
|
|
|