Příspěvky uživatele - 8.86

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zhasínání křovinořezu, 3.9.2010
ani jedna z možností to nebyla. Filtr byl měněn, těsnění je v pořádku, sintr v zátce též. ale karburátor přísával vzduch v místě jak je nasazena hadička na trubičku. Hadičku jsem o cca 5mm zkrátil nasadil a pro jistotu pojistil pevnou nití(na... celý příspěvek >
Zhasínání křovinořezu, 26.8.2010
Dobrý den, může mi někdo poradit jaký může být důvod zhasínání křovinořezu? Jedná se o Mcculloch pro mac 4100 Versailes41 který mám cca 14let. Asi před měsícem jsem jej nechal v servisu vyčistit a seřídit.Byly vyměněny těsnění a membrána v... celý příspěvek >
Křovinořezy mcdillen, 3.8.2010
No mně spíše zajímalo jestli má někdo zkušenost s křovinořezy tohoto označení, ať už negativní či pozitivní, eventuelně jestli ho měl někdo rozebraný.
Vari mi žere svíčky, 16.4.2010
Měl jsem kdysi podobný problém.Motor zdechl a nešel nastartovat.Vyměnil jsem svíčku a šlapal.Byl jsem s tím i v servisu a nakonec byl problem ve "fajce", pak fungovaly i dříve vyhozené svíčky
Jedlý les, 14.1.2010
"Les je porost dřevin, v němž je vyvinuto stromové patro. Chápeme ho jako velmi složitý lesní ekosystém, tvořený složkou rostlinnou (fytocenóza), živočišnou (zoocenóza) a abiotickým prostředím (biotopem). Dle obecně přijímané lesnické definice se za... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika