Příspěvky uživatele - 97.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky, 9.1.2009
Soused má na papriky připraveno 15 ks 10l kyblíků, do kterých vloží směs kvalitní hlíny, kompost a pravděpodobně trochu cereritu (tím se mi ale nechlubil...). Do každého kyblíku zasadí dvě sazanice, které před tím koupí na trhu (předpokládám, že... celý příspěvek >
Stavba udírny s grilem svépomocí, 8.1.2009
Moc pěkné fotky. Musím říct, že jste mě inspiroval osazením ohniště pro udírnu a gril nad sebou. Tím se ušetří dost místa, které by bylo potřeba pro ohniště udírny. A grilování na žulové desce máte vyřešeno litinovou plotnou v grilu. Na jaře začnu... celý příspěvek >
Favorita Morettini 3, 6.1.2009
Mám tuto broskev třetím rokem a musím říct, že zatím krásně prosperuje (veliké přírustky a vloni první úroda). Broskve jsou velmi chutné, mají v mém případě snad jednu vadu - vloni byla polovina odrudy popraskaná, všetně jádra. Snad jen špatný... celý příspěvek >
Grilování - uzení, 30.12.2008
Já dělám špek tak, že ho nařežu na plátky 20x30 cm a vetřu česnek se solí co se na špeku udrží. Špek zásadně nezalévám slaným nálevem, pouze jednotlivé kusy na sebe naskládám do hrnce nasucho. Pak každý den špek otočím (i ten špek pustí trochu... celý příspěvek >
návod na stavbu zahradního krbu s grilem, 28.12.2008
mrkněte se do fóra "udírna"
udírna, 26.12.2008
Výborný příspěvek, pěkná udírna. Myslím, že i jako předchozí fotodokumentace může i tento plánek někomu pomoci. Jako velmi přínosný vidím byť orientační, tak použitelný výpis materiálu...
udírna, 25.12.2008
Tak ať se podaří, dejte vědět jak šmakovalo...
udírna, 25.12.2008
Pěkně zpracované fotky, samotná udírna je jednoduše konstrukčně řešena a myslím, že fotky můžou někomu pomoci s realizací. Martin
jakou odrůdu hrušek, 21.12.2008
Soused dělává hruškovici z Konference (Slezko 350 m.n.m.) a je opravdu dobrá. Nicméně pokud chcete hrušku převážně na kvas, tak rozhodující bude asi cukrnatost plodů. Ale zkvasit se dá v podstatě všechno...
Domácí uzené maso, 18.12.2008
Já to dělávám tak, že si připravím česnekovou pastu v poměru 20 deka soli a cca dvě hrsti oloupaného česneku (na 10 kg masa). Pastu poctivě vtírám do masa, hlavně kolem kostí. Vložím do hrnce a druhý den maso přeložím. Po dvou dnech zaliju studeným... celý příspěvek >
nejaromatictejsi odruda, 17.12.2008
 Ono je někdy velmi těžké zvolit NEJ odrůdu, zcela jistě záleží na stanovišti a lokalitě. U nás ve Slezku jsme často rádi, když nám strom zaplodí a stromy nepomrznou. Z tohoto pohledu se mi osvědčil Bergeron a Vecot.Věřím, že kolegové na... celý příspěvek >
Javor na uzení?, 17.12.2008
Dobrý den, je vhodný javor k uzení?  Děkuji Martin
Udírna - návod, 13.12.2008
Krásné fotky, až se sbíhají sliny...
jak na vosy, 13.12.2008
...anebo stačí trochu naředěné ovocné šťávy...
Stihl ke krbu, 8.12.2008
Naprostý souhlas, jen se může stát, že tazateli jednou nebude stačit prodlužovačka... Já mám benzínovou pilu Al-ko a naprostá spokojenost.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika