Příspěvky uživatele - 97.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
teplota pro klíčení paprik, 22.2.2009
Micuko, pak jediné logické vysvětlení té teploty je, že místo výsevního substrátu používáte kobylinec.  Martin
Tu vyšší teplotu bude mít na "svědomí" sluníčko, zkuste změřit teplotu nad ránem a uvidíte, že tam budete mít sotva 15°C. A to již bude mít vliv na klíčivost semen... Martin
Vyklíčí, nicméně se zhorší klíčivost. Starší semena budou mít ještě větší problém s klíčivostí...
hluché okurky, 21.2.2009
Vloni mě toto potkalo u cukinie, pouze tak 10% květů nasadilo plod. Určitě je pro to nějaké vysvětlení, tak odborníci ven s ním
kácení ovocných alejí, 21.2.2009
...a stejně jako topoly a vrby je do měst velice nevhodný...
kácení ovocných alejí, 21.2.2009
Strom za krajnici může působit jako tmel podkladu komunikace (například na náspu kořenový bal zajišťuje stabilitu svahu, případně kořenový systém zajišťuje odvedení vod z tělesa komunikace - myšleno z podkladních vrstev komunikace). Toto využití... celý příspěvek >
Al-ko Silver 51Br Comfort, 20.2.2009
Taky jsem po ní pokukoval, nicméně při svých 700m2 jsem zvolil 470. Jelikož to je německá značka, očekávám kvalitu. A těch šest let záruky - paráda... Martin
Jakou odrůdu brambor doporučujete, 20.2.2009
Moje favoritky jsou brambory "Karin". Varný typ A, chuťově pro mne nepřekonatelné... Martin
Al-ko Silver 51Br Comfort, 20.2.2009
Slyšel jsem samou chválu, ale jelikož je to nový model, tak až čas ukáže... Sám jsem si objednal přes internet Al-ko Silver 470 Premium, ve středu mi dorazí. Už se těším na jaro... Martin
Slimák - užitečný živočich?, 15.2.2009
Sníst se dá v podstatě všechno, nicméně pro středoevropana je asi nejlepší, když slimák projde zažívacím traktem kačeny (rády si na nich pošmáknou), která pak na talíři určitě vypadá lépe, než "hromada lepu". Francouzům závidím víno, moře,... celý příspěvek >
Co teď s kadeřavostí?, 11.2.2009
Teď určitě ne, počkejte na teploty okolo 10°C a hezké slunečné počasí. Stříká se do doby rašení pupenů, nejlépe opakovaně 2x, přičemž pro druhý postřik můžete použít Sulku, Kuprikol... Martin
Plíseň sněžná teď? A jak na ni?, 9.2.2009
Já bych to neřešil fungicidem, jak rychle ta plíseň přijde, tak rychle odejde. Prevence dle mě spočívá v podzimní vertikulaci, podpořenou podzimním hnojením. Martin
ekonomické využití zahrady, 9.2.2009
Což je asi nejméně "ekonomicky" výhodný tvor z oblasti zvířat. Aby Vám králík alespoň trochu vyrostl, tak budete muset k té trávě ještě přidat granule, oves, pečivo a v neposlední řadě vitamíny. Jinač na podzim budete místo králika stahovat... celý příspěvek >
Výsev rajčat, 8.2.2009
Dělám to taky tak. Mám osvědčenou jednu "fintu", jelikož je sazanice velmi křehká, tak ji nechám lehce zavadnout (nezalévám jeden den) a pak tato lépe snáší výsadbu. Nicméně i "nakřápnutá" sazenice se ujme, jen dochází k opoždění... celý příspěvek >
Co teď s kadeřavostí?, 7.2.2009
Dnes to venku vypadá na další teplý sluneční den, tak jen připomínám, že je vhodný okamžik ošetřit broskvoně proti kadeřavosti. Otec stříkál včera a tak mi ty dvě broskvůňky při jednom přibral. Martin
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika