Příspěvky uživatele - 242.192

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez Dolmar MS-4000 z roku 1992 vs. zánovní čína cca 1kW, 27.3.2010
Díky moc za rady. O ten seznam dílů bych Vás poprosil. Stačí na MS4000. Nepotřebuju porovnávat, jen kdybych našel něco v nepořádku, určitě mi seznam pomůže. Tu hlavu zkusím, když jí rozsekám, pořídím holt lepší. Už se na něj těším  Jestli... celý příspěvek >
Díky za příspěvek. Mohu Vás pane JS poprosit o informaci, jak zásadní rozdíl je mezi typy 4000 a 4010? Oč mi jde? K 4000 jsem na webu nic moc nenašel. Naopak ke druhému je k dispozici i český návod a fůra informací. Tak jestli s troškou přemýšlení... celý příspěvek >
Chlapi, prosím o radu. Mám možnost dostat od táty zadarmo křoviňák Dolmar MS-4000 prý je kdysi z důvodu odpisu vyřazen z nějaké školy (nikoli z důvodu zničení) a zrepasován. Několik let pak ležel v suché garáži. Vypadá docela pěkně, čistě, vše... celý příspěvek >
Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 3.3.2010
Kuci, máte všecky pravdu. Já jen dodám - jednoválec vzduch. To že studenej hulí je normální, chvíli trvá než se ohřeje. A v březnu na volnoběh v garáži asi moc ne... Zkoušel si to zahřát v tahu? Kor když dlouho stál... Pokud bude hulit i zahřátej... celý příspěvek >
Závada Briggsov, 12.1.2010
kosačka = sekačka 
Palivo E 85, 6.12.2009
Chlapi - hlavu na krku - s tou spotřební daní je to pravda, ALE: Peníze: Je pro nás lepší dát 20Kč našim lidem, zemědělcům, chemičkám, než 15Kč bolševikovi za ropu. Co si myslíte že s tim ti naši udělaji? Něco si za to koupí. A ve výsledku se... celý příspěvek >
Antivibrační rukavice Stihl, 3.12.2009
Tak chlapi - je jasný, že STIHL ani HQ nemá fabriku na rukavice :)  Kdyby jste někdo věděl, kdo to pro ně šije a jak je koupit levnějc, určitě budeme všichni vděčný. Pro srdcaře - ten nápis si tam nastříknete sprejem přes šablonu :)
Palivo E 85, 2.12.2009
Ve Švédsku to tankujou skoro všade. Ta informace o 250 čerpačkách je asi stará, nebo jsem asi viděl všechny :) Je super, když jedete za autem bez katalyzátoru, voní to jak když se pálí slivovica. Já tomu strašně moc fandim! Ve švédsku to dělaji... celý příspěvek >
Krystaly v benzínu, 17.11.2009
Jak znám pana JS (vlastně ho neznám ) tak je výborný analytik. No ale na tohle stačim i já :) I se mi líbila ta pana JS hláška :) Podle mně, pokud to nikdy nedělalo, dělá to i na olejovém i na benzínovém víčku, ta víčka jsou nová a od té doby... celý příspěvek >
Ještě mně napadlo - je to pitomost, ale možné je vše... Léty osvědčený návod na sabotáž a zničení motoru je cukr do nádrže...
dobře, nekvalitní benzín, starý, atd. Ale co jsou ty krystalky? Benzín i bioethanol se přece odpaří... A starý benzín zvodnatí... Takže je v benzínu něco rozpuštěnýho. Co kanystr, jaký máte? Pokud je závada u vás, mohlo by jít právě o něj. Kanystry... celý příspěvek >
Výsadba břečťanu na zimu, 16.11.2009
Přesně jak říkáte - protože neopadává. A taky mám tak nějak neomezený přísun sazeniček zdarma. Polostín máme. Jen na několika místech bude dlouho na sluníčku. Snad to snese.  Ještě vás poprosím - co by jste doporučila jako alternativu?
Výsadba břečťanu na zimu, 14.11.2009
Moc poprosím o vaše názory. Chci kolem cca 50m pletivového plotu vysadit břečťan. Kvůli sousedům. Vycházíme dobře, ale znáte to :) Už jsem se dočetl, že je dobrý postup zahrabat šlahouny a nechat koukat lístky. Je možné to provézt teď (půlka... celý příspěvek >
Plastová zatravňovací dlažba, máte někdo zkušenost?, 4.11.2009
Rozhodl jsem se také pro plastovky. Mám to na rovině. Z Puruplastu jsem měl strach, že jak je tenkostěnný, nebudou na něm moct běhat děti naboso... Obědnal jsem tedy Traplast. Uvidíme, dám sem zkušenosti.
Olejový hobby kompresor - nechávat natlakovaný?, 30.10.2009
to znamená vypouštět nebo ne? :)
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika