|
Příspěvky uživatele - 100.249
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Křovinořez - který výrobce je ten nej?, 13.1.2010 A co OM 755 MASTER? |  | OM 755 Master, 9.1.2010 Děkuji za příspěvek a jsem moc rád, že se mi vůbec někdo ozval. Tady každý chválí Stihl, HQ, Dolmar... a většinou pomlouvá Oleo-Mac. Kdo bude mít svůj názor na tento typ křovinořezu, ať přispěje trochou do mlýna. |  |
|  | OM 755 Master, 8.1.2010 Děkuji za názor, ale OM 755 MASTER už má antivibrační systém na profesionální úrovni. To bylo další velké plus, pro který jsem zvolil právě tento model. Budu vděčný za každý názor a zkušenost. Kamil |  | OM 755 Master, 8.1.2010 Kdo má zkušenosti skřovinořezem OM 755 MASTER? V čera jsem ho zakoupil a dnes si říkám jestli jsem neudělal chybu. Po vybalení z krabice se mi zdá moc těšký. Ono přece jenom 8,5 kg už je po chvílce na zavěšených popruzích znát. Možná jde jenom o... celý příspěvek > |  |
|
|
|