Příspěvky uživatele - 121.227

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Akú trávu, 8.6.2010
Dobrý deň. Potrebujem sa poradiť. Mám velkú plochu ktorú chcem zatrávniť. Tráva sa vôbec nebude polievať iba ak naprší, teda jediná starostlivosť ktorá o ňu bude je kosenie. Potrebujem poradiť či tam mám vysiať parkovú alebo ihriskovú trávu, neviem... celý příspěvek >
Kosačka, 8.1.2010
No nenapísala som to dobre, ale nemám ju kde mať. Čiže ju musím brávať zo sebou domov, bývam od tial približne 20 km. Nieje tam žiadna chatka ani žiadna garáž alebo niečo podobné, kde by som mohla niečo drahšie zamknúť a spolahnúť sa na to že mi to... celý příspěvek >
Kosačka, 7.1.2010
Prosím potrebujem poradiť. Mám záhradu o rozlohe 3600m2, je tam ihrisková tráva- čiže nízka. Kosiť sa mi dá tak asi raz do mesiaca, terén je docela rovný a minimálne stúpanie. Vzhľadom k tomu že ju tam nemám kde mať chcem benzínovú rotačnú kosačku s... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika