Příspěvky uživatele - 58.225

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hloh a spála růžovitých, 7.2.2010
V případě hlohů je spála skoro to nejmenší zlo.Hloh je hostitelem celé řady chorob a škůdců jádrovin a jeho okrasná hodnota není až tak kdovíjaká, aby to za to stálo, ale je to věc názoru.Myslím, že jsou lepší druhy stromů.
Popínavá kvetoucí rostlina pro suché půdy, 7.2.2010
Z hlíznatých popínavek zkuste Dioscorea.
Amaryllis belladonna, 7.2.2010
Děkuji Lídě za obrázky a panu Jančovi za připomínky.Právě že mi nikdy tato rostlina nekvetla, zatímco hvězdník kvete běžně.         pH
Mám aloe, jen nevím jaký druh, 7.2.2010
Pan Janča má pravdu, ale zevně nic nezkazíte, pokud budete používat jen ten vnitřní gel z listů.Mohlo by se jednat o A.ferox, nebo nějakou příbuznou.Ona ani slavná A. vera nejspíš není čistý druh, ale různí kříženci a je to spíš obchodní název, aby... celý příspěvek >
Amaryllis belladonna, 6.2.2010
Zajímalo by mě, zda má někdo tuto rostlinu a mohl by ukázat obrázek.Děkuji.
Mám aloe, jen nevím jaký druh, 6.2.2010
Tak to je rychlost! Ale stejně přesně nevím, o který druh se jedná.Léčivé to ale je.Snad se někdo ozve. pH
Mám aloe, jen nevím jaký druh, 6.2.2010
Zdraví.Chtělo by to obrázek, protože aloí je několik set druhů a takhle se to nedá určit.Léčivé účinky má několik druhů a kříženců.Při použití je nutno rozlišivat zásadně 2 způsoby - zevně a vnitřně.Dále je důležité rozlišovat v listech vnitřní... celý příspěvek >
Ptačí zob, 6.2.2010
Zmlazení nad zemí je řešení, ale spíše by bylo dobré vědět, o jaký druh se jedná, protože popisované neduhy vypadají spíše na japonský L. ovalifolium.Ten je choulostivější a pak bych zvažoval jeho výměnu za L. vulgare, případně ještě var... celý příspěvek >
Japonsky topol, 6.2.2010
Teoreticky to možné je a rostlina obrazí.Možná vrcholová část nebude vyzrálá, ale jinak proč ne?
Možno čarověník, 6.2.2010
Máte pravdu a držím palce.Máte čas o tom něco přečíst, aby se Vám to povedlo. pH
Amarylis, 6.2.2010
Zajímalo by mě, jestli někdo pěstuje Amarylis a mohl by ukázat fotku? pH
Fyziologická onemocnění hortenzií, 6.2.2010
Nejrychleji seženete zelenou skalici - síran železnatý, ale problém je v tom, že hortenzie chtějí kyselou reakci s dostatkem humusu, tedy přidat rašelinu a dobře jim udělá i trocha kravince v jakékoliv podobě.Hnojit můžeme hnojivy pro rhododendrony,... celý příspěvek >
Arisaema (kobří lilie) - máte někdo s touto kytkou zkušenost?, 6.2.2010
Arisaemy mají podobné nároky jako kaly, jsou snad většinou odolnější.Záleží, jak velkou hlízu jste dostala.Podobně jako zmijovce a užovníky, mají A. jednoletou hlízu, to znamená, že během vegetační sezóny stará hlíza vyprodukuje lodyhu s listem a... celý příspěvek >
Jak se jmenuje tento tulipan, 6.2.2010
Mohlo by se jednat o ALLEGRETTO, je to skupina pivoňkovitých tulipánů, až budete hledat v nějakém katalogu.Tulipány jsou nabízany spíše na podzim.
Roubovaný meloun, 5.2.2010
A proč je chcete roubovat?
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika