|
Příspěvky uživatele - 191.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak to u Vás vypadá s nakvétáním slivoní - švestek, pološvestek?, 25.4.2010 V Hradci Králové rozkvetla Čačanská lepotica, Stanley a Domácí budou kvést zítra či pozítří. Ale je to bída, zvláště Čačanská má hrozně málo květů. Každoročně měla několik kbelíků plodů, letos to nebude ani jeden. VK |  | Dursban, 25.4.2010 Dursban 10 G se neředí, používá se jako granulát, který se zapraví do půdy před výsevem nebo při výsevu. VK |  |
|  | Jak to u Vás vypadá s nakvétáním slivoní - švestek, pološvestek?, 20.4.2010 Jakmile opadne většina květních plátků, Calypso, Reldan, Karate. |  | Jak to u Vás vypadá s nakvétáním slivoní - švestek, pološvestek?, 20.4.2010 V HK budou švestky kvést tak za 3 - 4 dny /Stanley, Domácí a Č. lepotica/, ale květů bude ve srovnání s loňskem mnohem méně. Bude to chtít postřik proti pilatce. VK |  | Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 19.4.2010 V Hradci Králové jsem dnes stříkal meruňku při dokvétání Baycorem proti monilióze. VK |  | Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 19.4.2010 U nás je pojem na prd, pokud neuvedete polohu. VK |  | Jak to vypadá u Vás s nakvétáním broskvoní?, 19.4.2010 V HK nic moc, budu rád, když bude pár květů, asi to pomrzlo. VK |  | Opylení, 16.4.2010 Opylovat s tvrdym!!! |  | Balkon na západní straně, 16.4.2010 Na západní straně fuchsie budou mít moc slunce, spíš se jim daří na SZ či SV. Na západ bych dal běžné kytky. VK |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 16.4.2010 Dobrý večer, v Hradci Králové celý den fičelo, ale večer se vítr uklidnil, tak jsem stříkal jádroviny /jabloně a hrušně/ ve fázi zeleného poupěte proti padlí a strupovitosti přípravkem DISCUS a proti merám a mšicím přípravkem KARATE ZEON.... celý příspěvek > |  |
|  | Pěstování rajčat, 15.4.2010 Já mám dobré zkušenosti s přitápěním v zimě palmám v místnosti, kde normálně mrzne, pomocí obyčejného horkovzdušného ventilátoru a mechanických spínacích hodin za pár korun z OBI. Mám je nastavené tak, že sepnou několikrát během noci a ráno, kdy... celý příspěvek > |  | Postřik Baycorem proti mrazu?, 14.4.2010 Proti mrazu se používá Champion před rozkvětem a na počátku kvetení. Eliminuje bakterie, které slouží jako krystalizační jádra pro tvorbu ledových krystalů, které trhají pletiva. Funguje to do mínus 5 stupňů. |  | Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 13.4.2010 V HK jsou meruňky v plném květu, dnes nepršelo a bylo kolem 14 st. No a včely se docela snažily, tak snad to bude dobré. Po odkvětu to bude chtít stříknout Baycorem proti monilióze. |  | Letos neuroda, 11.4.2010 Jestli pokvete málo, tak je zvlášť vhodné chránit květy před pilatkou. Ta dovede zlikvidovat i bohatou násadu. Stříká se hned po opadu květních plátků /Decis, Reldan, Calypso.../. VK |  | Vrtule, 11.4.2010 Stříká se když je černý bez v plném květu. Povoleno je mj. Calypso. Má OL jen 14 dnů. Samozřejmě se musí jednat o pozdnější třešeň kvůli ochranné lhůtě, ale to už musíte vědět, kdy Vaše třešeň zraje. Já mám Stellu a obvykle postřik... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|