Příspěvky uživatele - 96.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ochrana trvalek před zimou, 27.10.2009
dobrý den já to taky tak dělám, ůplně stejně, i u vlastních sazeniček (např. macešky), přikreju je chvojím nebo trochu slámy, ale jen lehce aby nezačaly hnít a najaře, podle počasí (když uvidím, že začínají rašit) je dám na připravené místo, kam dám... celý příspěvek >
Může skvrnitost růží ničit i jiné rostliny?, 27.10.2009
nebylo by jednodušší vyměnit zeminu a dát tam kupovaný substrát, který lépe zadržuje vodu a nějaké slunomilné rostlinky, jaké -  to vám poradí v zahradnictví  zdravím panidana
Pochlubte se svojí zahrádkou, 26.10.2009
nádherné, přirozené, ewo - moc vás zdravím - panidana
Lukon Glads, 26.10.2009
dobrý den, objednávám u nich pravidelně už několik let, některé rostlinky jsou drobné, je potřeba je dopěstovat, cibuloviny jsou bezvadné, to že některé květiny zajdou, to se stane - je to příroda. Oceňuji slušné ceny a velký výběr i spoustu... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu?, 26.10.2009 Obsahuje fotku
Zdravím mám už asi 3 roky rostlinu a zajímalo by mě, co to vlastně je. Kamarád mi řekl, že je to Kalanchoe ale mě by zajímalo jaká. Děkuji
Jaký stroj si koupit k údržbě zahrady 3.000m a luk 7000m2?, 2.8.2009
Ovce jsou suveréně nejjednodušší a nejlevnější řešení. Mimo vody se o sebe postarají, nepotřebují údržbu a na podzim budou vypasené jak prasata. To že je nesníte vy, je vedlejší. Nechte je zapíchnout a udělějte pro známé skopové hody.
Nemoc jabloně? Prosím o radu, 30.6.2009
Radila jsem se nakonec ještě se sousedem zahradníkem, tak mě ukidnil, že mladé konečky větví uštipují ptáci :-). Na koncích raší nové. Všem přeji hezký den. Gábina
Nemoc jabloně? Prosím o radu, 17.6.2009
Máme na zahradě asi 7 let Rubinolu, letos nádherně odkvetla. Použili jsme Jarní postřik / Agrobio/. Po odkvětu shodila poměrně dost plodů a teď, tak poslední dva týdny odpadávají konečky nově narašených větviček  / asi 15 cm dlouhé/. Nejsou ani... celý příspěvek >
Kterou sekačku? Yard-man x Honda x Husquarna, 8.5.2009
Sekačku Yard Man máme. A bohužel vše co psal diskutér nade mnou je pravda :-(, až na poruchovost motoru (máme ji velmi dlouho) a motor neměl žádnou opravu.
Tlaková myčka Karcher, 6.5.2009
Nechci vám kazit radost, ale Proma není český, ale čínský výrobce. Proma, Ferm atd jsou "značky", které se dávají na oem výrobky z Číny. Většinou toto nářadí nepřežije první týden používání. Dal bych jí pořádně zabrat, aby se vysypala dřív... celý příspěvek >
Hnojivo Travin, 30.3.2009
Po přečtení předchozích příspěvků musím reagovat na chemii a sekání.I po pečlivem sekání se vám zahrada za nějakou dobu, bez použití herbicidů, stane semeništěm plevelů. Je to způsobeno přenosem semen vzduchem, úletem, který je normálně 200 metrů.... celý příspěvek >
Kompresor Orlík ORFI 190/24, 14.3.2009
Dnes jsem koupil v Hornbachu olejový kompresor Orlík ORFI 190/24. Byl v akci za 2700Kč což mi připadalo celkem slušné na "značkový" kompresor. Cenu objasnilo otevření krabice. Obsahovala pouze kompresor, 2dcl oleje a anglický... celý příspěvek >
Jou koupit sekačku na 2200m2, 7.3.2009
My před 4 lety koupili obyčejný Gardol z Bauhausu za 10tis. Měl solidní motor a široký záběr s pohonem. Máme zahradu 2000m2, ale sekali jsme i tchánovu 1300m2 zahradu. Fungovala perfektně, spotřeba 00 prd, jenom loni jsem při sekání "našel"... celý příspěvek >
jak se zbavit krtka, 31.1.2009
Můžu potvrdit, že je to jediná stoprocentně funkční metoda a to už jsme vyzkoušeli kdeco. Ta trubková past se dá koupit (hornbach) a nezbytnou podmínkou úspěchu je práce v rukavicích. Je důležité rukavice oblékat tak, abyste nesahali zvenku na ty... celý příspěvek >
Další diskuze:  31323334  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika