|
Ohřev skleníku, 13.4.2010 mě jde o zimu aby to nepomrzlo. myslel jsem že bych v zimě zatopil ohřál vodu a třeba den dva by to tam hřálo. |
 |
Ohřev skleníku, 13.4.2010 Plánujeme stavit skleník a mě tak napadlo, že bychom do skleníku umístili nádrž s vodou na akumulaci tepla. Pomůže to něčemu nebo je to hovadina? |
 |
|
 |
Slivovice trochu jinak, 11.1.2010 Dělám silnější likéry tak kolem 50ti procent. Používám jabkovicu a nejvic se mě osvědčily jahody, trnky a med. Ty k té jabkovici jdou a nebijou se mi tam chutě. Jahody používám malé, tak aby šli nasypat do flašky kterou následně zaleju destilátem. U... celý příspěvek > |
 |
Kvašení ušlechtilými kvasinkami nebo nadivoko, 11.1.2010 Kde se dají takové kvasinky sehnat? |
 |
Nahořklá slivovice, 5.1.2010 Loni a letos jsem pálil se zbytkovým cukrem 12 protože přírodní kvasinky všechen cukr nestihly přeměnit. Hořké to nebylo vůbec. A navíc loni to byl velmi vyjmečný ročník slivovice. |
 |
Pecky ze švestek - a co s nimi?, 5.1.2010 JJ byla to třešeň |
 |
Zakalená slivovice, 5.1.2010 Ta reakce je tam hodně důležitá docela hodně vyvazuje nežádoucích látek. Bohužel nerez s kyselinami reaguje také a docela na úkor chuti. |
 |