|
Příspěvky uživatele - 175.250
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stanley, poškození větví, 22.8.2007 Mám 2 mladé stromky Stanley a taky pozoruji poškození větví. Je to jakoby někdo udělal podélné zářezy a stromek je chce zavalit. Po pozorném prohlédnutí je uprostřed zářezu vidět někde jako by tam zůstalo odumřelé očko nebo tenoučká malá... celý příspěvek > |  | Čačanska lepotice, 22.8.2007 S Valjevkou mám špatné zkušenosti. Byla vysazena spolu s jinýma odrůdami a již druhým rokem vykazovali oba stromky silné napadení šarkou. |  |
|  | Čačanska lepotice, 22.8.2007 Hammanova se liší od běžných švestek listem, který je užší, delší a má jinou barvu zeleně. Když se z určité vzdálenosti podíváte na stromek je zeleň (mírně olivová) světlejší než u domácí nebo jiných švestek. |  | Jak Vám chutná bluma z marketu?, 22.8.2007 Velké modré blumy znám jako malý kluk a někdy kolem roku 1955-60 jsme je dávali do výkupu za cenu 0,45 Kč/kg, protože prý byly dobré na destiláty. Byly velké, větší než slepičí vejce a velmi sladké ale po dopadu na zem byla z nich téměř břečka. Zato... celý příspěvek > |  | druh jabloně, 19.8.2007 Pro posezení bych taky radil okrasný strom, který nehostí mšice. Mšice dokáží odradit od posezení, protože vylučují medovici a není to příjemné. |  | Očkování, 9.8.2007 Očkoval jsem v srpnu v tzv. druhé míze třešeň na
třešeň (srdcovka 30 mm v srdíčku) na mladý stromek. Dřevo jsem z očka
neodstranil, páska půlená, odstraněna až na jaře. Tento způsob má velkou
výhodu, že už po 14 dnech se... celý příspěvek > |  | Sekačky Alko Comfort 520 - jaký motor, 6.8.2007 No tak to prr, žádné usmiřování, z vašich protichůdných názorů si leckdy může nezávislý pozorovatel odnést hoooodně |  | Aku nůžky nebo aku strunovku na dosékání?, 6.8.2007 Pan J.S. má v tom, co tvrdí pravdu, jako vždycky. A možná i proto tvoří u každého aku nářadí podstatnou část ceny, cena akumulátorů. Měl jsem i levné nářadí, a nemyslím si, že by u spousty uživatelů toto nářadí nevyhovělo potřebám. Ale od jisté... celý příspěvek > |  | Aku nůžky nebo aku strunovku na dosékání?, 6.8.2007 P.S. Sousedka, která mi ty aku nůžky doporučila, má taky aku strunovku Bosch (strunovka není to přesné slovo, má to nějaký plastový nožík), no a ty nůžky ji při vzájemném, praktickém srovnání nadchly. |  | Aku nůžky nebo aku strunovku na dosékání?, 6.8.2007 Když se mně rozbila strunovka,koupil jsem aku nůžky.Jsem s nimi spokojen.Záleží na tom,co od nich očekáváte.Mám Wolf Garten Accu 100,s RUKOJETÍ,to je velmi důležité,pokud nechcete lozit po kolenou.Přibližně stejnou práci okolo zídek nebo kůlových... celý příspěvek > |  |
|  | Sekačky Alko Comfort 520 - jaký motor, 6.8.2007 Omlouvám se,že jsem zavinil tuto polemiku. Argument mého automechanika je ten, že vodítka dříků ventilů u Hondy jsou z ocelolitiny, kdežto u BS z nějaké umělé hmoty obsahující teflon (tetrafluoretylentereftalát), kteráž se poměrně brzy "vyklochtá" a... celý příspěvek > |  | Sekačky Alko Comfort 520 - jaký motor, 5.8.2007 Přidám svou trošku do mlýna. Automechanik, který mi opravuje asi 25 let auta, mi na tento dotaz řekl "jedině Honda". Nemám proč mu nevěřit. |  | Nůžky na trávu Accu, 6.7.2007 Jak už jsem psal výše, mám nůžky Wolf Garten 100, teď už jsem je na to první nabití použil 3 krát. Zvykám si, a je to na moje požívání lepší než strunovka.Jinak jsem si koupil aku vrtačku Makita a její "12V technologie" je... celý příspěvek > |  | Slivovice vs. calvados, 1.7.2007 Podle mého názoru je destilát z jablek,
tak jak jej děláme dosti „drsné pití“ a jak bylo uvedeno má pramálo společného
se skutečným calvadosem a se slivovicí se nedá porovnávat. Faktem je, že dlouhodobým
skladováním byť i ve skle trochu mění... celý příspěvek > |  | Nůžky na trávu Accu, 28.6.2007 Ferm je "lesklá bída", myslím, že tá "podozrivá cena" se brzy projeví. Mimochodem "18 voltová technologie" je technický nesmysl a marketingový tah, což na tomto fóru každý ví. Ostatně celý tento příspěvek se mi zdá příliš reklamním. Zkusme si o tom... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|