Příspěvky uživatele - 175.250

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kosa, 22.6.2009
Se zájmem jsem si přečetl co to o kutí kosy a i když to již někdo načal, tak nikdo neřekl důvod přesně proč se kuje kosa. Tudíž dávám otázku a čekám, kdo to zodpoví veřejně jej pochválím. Za mých mladých let to byla otázka u maturity na průmyslovce a... celý příspěvek >
Množení ořešáku, 21.6.2009
Tak aby nebyla na roubovance jen chvála tak náš 11 let starý roubovaný ořech odrůda Seifersdorfský měl prvních 5  plodů až loni letos opět nic.  12 let starý semenáč měl taky první plody loni  - daleko víc než na roubovaném a i letos... celý příspěvek >
Potlačení plevele Kakost luční, 19.6.2009 Obsahuje fotku
Děkuji za nápovědu, takhle jsem neuvažoval, že by se to podporovalo títmto. Ano poseču rozprostřu a nechám prorůst a to okamžite jak se tam nastaví určitá mikroflóra, tak to uhnije ale asi semana přežijí.
Potlačení plevele Kakost luční, 19.6.2009
Mám stejný problém akorát trávu nesuším pro další využití. Kdyby nebyl večer, tak ofotím rozhraní mého sadu a zanedbaného sadu vedle, kde "nasadil" soused již třetím rokem vždy 4 ovce vlastně barany a tráva se tam vrátila a kakost jakoby... celý příspěvek >
Durancie, 19.6.2009
U Duranzie naprosto normální. Mám je na zahradě a hodně. Dřívější nástup do plodnosti mají nižší tvary (pokud se to podaří) a téměř neřezané. U Duranzie se s výchovním řezem moc nepochodí. Stjně se snaží se růst podle svého a navíc bují do takových... celý příspěvek >
O jaký hmyz se jedná?, 14.6.2009 Obsahuje fotku
V horním obrázku je ta sametka rudá (Trombidium) a v dolní to co jsem nafotil na terase ale tvar moc nesouhlasí.
O jaký hmyz se jedná?, 14.6.2009
Zkoušel jsem to porovnat ale je to nějaké odlišné tvarem. Bohužel počítač mne nenahodil heslo a nevím se znovu přihlásit tak asi nebudu moci sem dát fotku.
Melounoviště 2009, 12.6.2009 Obsahuje fotku
Odrůdy, které jsem tu uvedl jsem kupoval zčásti u nás a zčásti v zahraničí přesněji USA. Na příští rok bych rád zkusil i nějaké triploidy - snad se mi podaří sehnat. Fotky - pokud bude co fotit (tím reaguji na zatím dost promněnlivé a chladnější... celý příspěvek >
Melounoviště 2009, 10.6.2009
Když je tu zmínka o odrůdách tak i já přidám. Letos tedy mám zatím nejvíc odrůd tak jsem zvědav co z toho bude.Jsou to: Lajko II F1, Crimson sweet, Arriba, Royal Majesty, Maribo, Electra, Blacktail Mountain, Moons a Stars, Carolina Cross, OSH... celý příspěvek >
Průsvitné Letní, 9.6.2009
Žádné závažné poškození tam nevidím. Průsvitné letní není zrovna strom vyznačující se dlouhověkostí, ani že by měl snahu narůst do velkých rozměrů. Poměrně brzy odumírá. Mám s ním nemalé zkušenosti.
O jaký hmyz se jedná?, 8.6.2009
Děkuji za nápovědu. Už jsem to zkontroloval ne webu a nápadně se to podobá barvou a počtem noh. Běhá mne toho tisíce po venkovní terase a chodníku.
O jaký hmyz se jedná?, 7.6.2009 Obsahuje fotku
Na terase domu se nám pohybuje značné množství rychle lezoucího drobného hmyzu do velikosti 1 mm. Je dosti pohyblivý a má bledě červenou barvu. Byl bych rád kdyby to někdo na fotce poznal a správně pojmenoval.
Sazenice melounu vodního, 4.6.2009
Z čistě matematického hlediska ano. Počítáme-li, že vegetační doba melounu je 70-100 dní (podle odrůdy) dočkáte se prvních plodů koncem srpna a v září. Vše ovšem záleží na počasí - tedy raději suchší počasí a vyšší teploty co nejdele do září. Pokud... celý příspěvek >
O jaký plevel se jedná?, 1.6.2009
Dosti se to podobá Kakostu lučnímu, mám toho plnou zhradu. Zkuse si "vygoglovat"  Kakost a porovnáte.
Potlačení plevele Kakost luční, 30.5.2009 Obsahuje fotku
Slíbené foto kosení i když letos není standardní rok, protože téměř 2 měsíce nepršelo, takže to nebyl takový "prales"
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika