Příspěvky uživatele - 94.202

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prodej sazenic - Krausovi Mělník, 11.1.2010
Neříkám, že je na místě tolerance (ono to spíš záleží na každém jednotlivci) - říkám, že se to prostě stává - tím myslím, že mě to taky naštve, sdělím to prodejci, u kterého jsem sazenici koupil, ale víc v tom udělat nemůžu. Nějaká záměna se mi stala... celý příspěvek >
Prodej sazenic - Krausovi Mělník, 1.1.2010
Kupoval jsem u p. Ludvíka Osičky několik odrůd a všechno to byly kvalitní sazenice - kupuju u více prodejců a záměna se prostě někdy stává.
Jednorocne vyhony, 30.9.2009
Tak teď to úplně nechápu. Ve svém prvním příspěvku jste navrhoval, jak to chcete dělat a bylo to myslím vcelku spávně (pokud jsem nic nepřehlédl). Jenamater vás správně upozornil, že jako kmínek (nebo část budoucího kmínku) můžete použít pouze dobře... celý příspěvek >
Množení jabloní větvemi?, 1.3.2009
Děkuji za rady - není se zač omlouvat, i když většinu z toho jsem myslím dostatečně splnil. Podle mého se odstraňováním listů rychlejší zralosti nedosáhne - je to totiž právě list, který pomáhá plodům v dozrávání. Jabloním příliš nerozumím, zabývám... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika