|
Černý motorový olej, 28.10.2010 Jaroslave. Motor udržuji čistý a svíčka je černá už od začátku stejně jako u obou Hond, které mám. Jedinou cihlově zbarvenou svíčku mám u dvoutaktu. R. |
 |
Černý motorový olej, 28.10.2010 Ten popis olejů jsem nevěděl jak popsat. Zkusím to jinak - prostě normálně za rok obsahuje cca 60% sazí, to je snad za půl roku provozu v normálu a teď najednou odhadem 90%, protože byl opravdu ůplně černý. S tím sekáním máte asi pravdu. Letos... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Snížení PH, 24.5.2010 V praci snizujeme ph siranem hlinitym, ale musel by jste u vyrobce zjistit jestli je vhodny i pro vase jezirko. R. |
 |
Alko Silver 520 BR, 23.5.2010 To cvakani zpusobuji jednoduche pastorky v pojezdovych kolech. Az budete provadet udrzbu a budete mit rozdelana kola, tak to uvidite. R. |
 |
Srovnání sekaček, 1.1.2010 Jestli vam dvakrat rovnali klikovku, tak to hrozi i u nove. Zamerte se na sekacku se spojkou nebo alespon pojistnym segmentem na hrideli. R. |
 |
Srovnání sekaček, 1.1.2010 Pro 2.142. Nevim v jakych intervalech sekate, ale ja sekam jednou za mesic 600m sekackou se zaberem 47cm a vykonem 5,5k. Je to tak akorat jak vykonem ve vyssi trave, tak sekanou plochou. R. |
 |
Srovnání sekaček, 1.1.2010 Na takovou plochu potrebujete zaber 53cm. Zkuste navrhnout jine typy. R. |
 |
Problem se spojkou u krovinorezu?, 29.10.2008 Mel jsem to rozdelany a zadnou zavadu jsem nenasel. Vsechno je ciste jenom na bubinku bylo trochu cerneho prachu. To jsem setrel prstem a zkusil znovu. Porad to same i s vypnutym motorem. Pri nizsich otackach se spojka odpoji a pri vysokych az asi v... celý příspěvek > |
 |