Příspěvky uživatele - 222.23

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prodej sazenic - Krausovi Mělník, 31.12.2009
Ludvík Osička z Bílovic stejně jako Knížek jsou dobří, poctiví prodejci.
Prodej sazenic - Krausovi Mělník, 31.12.2009
Osobní odběr sazenic z Mělníka je pro mě dost nerealizovatelný - bydlím totiž na střední Moravě. Pokud mi někdo pošle sazenici v obyčejné obálce z papírnictví a navíc s tak ubohými pahýly kořenů, tak to o něčem svědčí - a neobviňoval bych z toho... celý příspěvek >
Poradte prosim, 25.4.2009
Mám pocit, že roubované sazenice mají opravdu často lepší a bujnější růst než jejich pravokořené soukmenovkyně (pokud podnož s roubem dobře sroste a spolupracuje).
Kristalon, 3.8.2008
Rád bych věděl, jaký kdo má názor na Kristalon. Já osobně nemám s Kristalonem zrovna dobré zkušenosti. Hnojení přísady paprik Kristalonem (Start) v mém případě nepřinášelo žádný užitek a vždy jsem to musel dohnat roztokem kuřinců a cereritu, proto na... celý příspěvek >
je to daná odrůda?, 3.8.2008
A vodítkem pro určení odrůdy bývá i odolnost vůči nemocem a mrazu. Zkuste si vzpomenou i na dobu kvetení.
Je to Bago (Baco) vzorek č. 1?, 3.8.2008
Podle prvního obrázku bych řekl, že skutečně jde o Baco (typický tvar s typicky načervenalým nádechem). U obrázku 2 mě trochu udivil lesk listu, ale to je nejspíš problém expozice. Podle líce listu toho moc nepoznám a u fotografie plodů mě zaskočilo,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika