Příspěvky uživatele - 147.34

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bananovnik, 13.12.2009
bananovnik má odnože
Sousedka klepna, 13.12.2009
tak, tak,sousedské vztahy je dobré udržovat, mám sousedku a díky ní nás snad ještě nevykradli, mám souseda a když začne klábosit, tak nestačí den,...mám rodinu, co si stěžuje na sousedy, ale vinu vidí v nich a né v sobě, ale já to vidím jinak,... celý příspěvek >
XXL sklenik, 13.12.2009
pozor na polykarbonát, nedávat ho všude, kombinovat se sklem, některé rostliny vám pod ním neporostou, některé složky záření potřebné pro rostliny vám pohltí.
Ochrana rybnicka proti vydre, 13.12.2009
bratránek má rybníčky se pstruhama, vydra má rajon několik km a vyšplhá mu i přes plot, jestli nejde rybník zasítovat shora tak fakt nevím.Ona se pokoušela je chytat i přes síto packama.S elektřinou bych to viděl na několik okruhů, dát drát na kolíky... celý příspěvek >
Technika orby, 13.12.2009
pěkná práce,jak si poradí v mokrém nebo s loukou??Taky jsem pozapoměl připomenout, že záleží na seřízení pluhu, jak na výšku, sklonu překlopení skýby, špičkou dolu, hodně zajíždí do hloubky... nahoru vypadává ze zářezu a plytce oře..spuštění a... celý příspěvek >
Technika orby, 13.12.2009
souhlasím s tou rychlostí, pokud není, tak skýba se nepřeklopí svou rychlostí, ale spátky zklapne, taky vršek pluhu je důležitý, jestli doklopí skýbu... výše popisovali i povrch pluhu, nesmí být rezavý, ale vyleštěný, po orbě ho vždy vyčistím a natřu... celý příspěvek >
XXL sklenik, 13.12.2009
jedině odřezat tam kde je likvidují, ale stejně se polovina rozbije, takže asi svépomocí nebo firmou nechat udělat.Skouknout pár zelinářství nebo květinářství, co se týče větrání, topení,konstrukce a hurá do toho.
Domácí pekárna, 13.12.2009
pekárnu máme asi rok, Moulinex,zpočátku jsme pekli chleba co druhý den, žitný se semínkama, s taveným sýrem, se salámkem, pak veku, je vynikající.Někteří v nich pečou pořád nebo alespoň připravují těsto a pečou v troubě.Dělal jsem v tom i marmeládu,... celý příspěvek >
Kladivo Fiskars 5Kg, 11.12.2009
dotaz asi není na mne... kalač a sekera
Ochrana rybnicka proti vydre, 11.12.2009
když je rybník malý, tak síto na hladinu, jinak psa... elektřina není 100%,vyzkratuje se atp.vydra dokáže za noc vytahat několik kilo
Kladivo Fiskars 5Kg, 11.12.2009
krom původního dotazu na kladivo... některé debaty mě nutí dát otázku, jestli chcete velkou sekeru nebo kalač, pokud někteří vidíte rozdíl
Grilování - uzení syru, nakládání masa na uzení, 11.12.2009
každý lák je buď do chladu nebo do ledničky a je uni, akorát záleží jak velkou máte... týden plnou lednici je dost
Mytí motoru malotraktoru, 10.12.2009
sání zabalit nebo sundat karbec atd, kabeláž,indučku, baterku,...nejlepší mytí je spojeno s generálkou, když je spousta věcí sundána a jednotlivé díly se lépe myjí.Pozor na tlakovou vodu z tlakových myček... opatrné mytí je ručně štětcem a arvou... celý příspěvek >
Využití kmenového dřeva, 10.12.2009
záleží kolik a jaké dřevo, kvůli jednomu kmenu se nikdo nebude párat.Jedině kdyby to bylo vzácné dřevo, třeba ořech.Ovocné stromy jsou dobré na uzení, tvrdé dřevo na nařezání a usušení na nábytek, měkké dřevo na spálení, řezbář by bral lípu.Kvalitní... celý příspěvek >
Hryzec polní / vodní, 10.12.2009
el.odpuzovače..měli jsme jich pár a stojí za starou belu, baterie nevydrží a s reklamací problémy, hryzci si zvyknou na všechno i na ultrazvuk, s kočkou nevím, podle mne by se jich kočka i pobála a pes vám zahradu rozhrabe.Pokud jich ale vyžene, tak... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika