|
Příspěvky uživatele - 147.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bananovnik, 13.12.2009 bananovnik má odnože |  | Sousedka klepna, 13.12.2009 tak, tak,sousedské vztahy je dobré udržovat, mám sousedku a díky ní nás snad ještě nevykradli, mám souseda a když začne klábosit, tak nestačí den,...mám rodinu, co si stěžuje na sousedy, ale vinu vidí v nich a né v sobě, ale já to vidím jinak,... celý příspěvek > |  |
|  | XXL sklenik, 13.12.2009 pozor na polykarbonát, nedávat ho všude, kombinovat se sklem, některé rostliny vám pod ním neporostou, některé složky záření potřebné pro rostliny vám pohltí. |  | Ochrana rybnicka proti vydre, 13.12.2009 bratránek má rybníčky se pstruhama, vydra má rajon několik km a vyšplhá mu i přes plot, jestli nejde rybník zasítovat shora tak fakt nevím.Ona se pokoušela je chytat i přes síto packama.S elektřinou bych to viděl na několik okruhů, dát drát na kolíky... celý příspěvek > |  | Technika orby, 13.12.2009 pěkná práce,jak si poradí v mokrém nebo s loukou??Taky jsem pozapoměl připomenout, že záleží na seřízení pluhu, jak na výšku, sklonu překlopení skýby, špičkou dolu, hodně zajíždí do hloubky... nahoru vypadává ze zářezu a plytce oře..spuštění a... celý příspěvek > |  | Technika orby, 13.12.2009 souhlasím s tou rychlostí, pokud není, tak skýba se nepřeklopí svou rychlostí, ale spátky zklapne, taky vršek pluhu je důležitý, jestli doklopí skýbu... výše popisovali i povrch pluhu, nesmí být rezavý, ale vyleštěný, po orbě ho vždy vyčistím a natřu... celý příspěvek > |  | XXL sklenik, 13.12.2009 jedině odřezat tam kde je likvidují, ale stejně se polovina rozbije, takže asi svépomocí nebo firmou nechat udělat.Skouknout pár zelinářství nebo květinářství, co se týče větrání, topení,konstrukce a hurá do toho. |  | Domácí pekárna, 13.12.2009 pekárnu máme asi rok, Moulinex,zpočátku jsme pekli chleba co druhý den, žitný se semínkama, s taveným sýrem, se salámkem, pak veku, je vynikající.Někteří v nich pečou pořád nebo alespoň připravují těsto a pečou v troubě.Dělal jsem v tom i marmeládu,... celý příspěvek > |  | Kladivo Fiskars 5Kg, 11.12.2009 dotaz asi není na mne... kalač a sekera |  | Ochrana rybnicka proti vydre, 11.12.2009 když je rybník malý, tak síto na hladinu, jinak psa... elektřina není 100%,vyzkratuje se atp.vydra dokáže za noc vytahat několik kilo |  |
|  | Kladivo Fiskars 5Kg, 11.12.2009 krom původního dotazu na kladivo... některé debaty mě nutí dát otázku, jestli chcete velkou sekeru nebo kalač, pokud někteří vidíte rozdíl |  | Grilování - uzení syru, nakládání masa na uzení, 11.12.2009 každý lák je buď do chladu nebo do ledničky a je uni, akorát záleží jak velkou máte... týden plnou lednici je dost |  | Mytí motoru malotraktoru, 10.12.2009 sání zabalit nebo sundat karbec atd, kabeláž,indučku, baterku,...nejlepší mytí je spojeno s generálkou, když je spousta věcí sundána a jednotlivé díly se lépe myjí.Pozor na tlakovou vodu z tlakových myček... opatrné mytí je ručně štětcem a arvou... celý příspěvek > |  | Využití kmenového dřeva, 10.12.2009 záleží kolik a jaké dřevo, kvůli jednomu kmenu se nikdo nebude párat.Jedině kdyby to bylo vzácné dřevo, třeba ořech.Ovocné stromy jsou dobré na uzení, tvrdé dřevo na nařezání a usušení na nábytek, měkké dřevo na spálení, řezbář by bral lípu.Kvalitní... celý příspěvek > |  | Hryzec polní / vodní, 10.12.2009 el.odpuzovače..měli jsme jich pár a stojí za starou belu, baterie nevydrží a s reklamací problémy, hryzci si zvyknou na všechno i na ultrazvuk, s kočkou nevím, podle mne by se jich kočka i pobála a pes vám zahradu rozhrabe.Pokud jich ale vyžene, tak... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|