Příspěvky uživatele - 171.120

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Korková zátka, 22.1.2010
A hlavně to chce použít kvalitní korek. bez příměsí a nedejbože lepený.
Korková zátka, 22.1.2010
řekl bych že pokud to nebude nějak mechanicky odírané tak to musí vydržet. ten pečetní vosk se víc podobá nějaké pryskyřici než vosku. Nehtem do toho neuděláte ani vryp
Korková zátka, 21.1.2010
De sehnat normální pečetní vosk vyjde to cca na 100 kč půl kila. Namočíte a je to. Udělá to hodně tvrdý povlak.
Úkap a dokap, 8.1.2010
Vím že u některých destilačních kolon se úkap neodstraňuje ale nevím u jakého typu.
Úkap a dokap, 8.1.2010
Dobrý den chtěl jsem zeptat, jestli odebíráte úkap (a případně dokap)? A jestli se vyskytuje u všech druhů destilačních přístrojů? Děkuji
1. výpal ma barvu jako Glacidet - modrozelenou, 2.1.2010
Stačí nalét do hadů a trubek obyčejní ocet a nechat ho tam den stát a pak vypustit a propláchnout. NEbo sem slyšel o nějakém přípravku kterým to stačí propláchnout a je to bohužel si nepamatuju co to bylo.
Vápno do kvasu, 2.1.2010
To je přímo aktivní uhlí používá se to na filtry s aktivním uhlí. Jde to normálně sehnat, stojí to pár korun. Bohužel jsem to ještě nezkoušel, kdyžtak zkusit třeba na pullitru.
Zakalená slivovice, 2.1.2010
v lékárničce sem měl takové čtverce, které se používají na překládání ran. Je to vlastně taková hodně jemná tkanina. Ale myslím si že by to šlo klidně i přes tu vatu.
Zakalená slivovice, 24.12.2009
Taky se mi to stalo, je to tím že se ředí něčím jiným než demineralizovanou vodou. U mě to mělo nejdřív modrý nádech a cca po měsíci spadli na dno modré šupiny. Je to hodně zavislé na obsahu alkoholu dovezl jsem si dva demižony ze stejného kvasu... celý příspěvek >
Zakalená slivovice, 24.12.2009
No pokud chuchvalce, když pak dáte slivovicu třeba do ledničky zmizí tak je to v pohodě. Mě se toto osobně stávalo když jsem to nechával v mražáku tak na -25°C. Řekl bych že ty chuchvalce jsou počátky přechodu fází mezi kapalnou a tuhou.
Vápno do kvasu, 24.12.2009
Zkuste do pálenky přidat aktivní uhlí(a pak cedit např přes jemné plátno), nebo přehnat přes takový filtr. Ta pachuť by se měla srazit, ale bohužel s tím pujde trochu i ta chuť jablek. Kdyžtak to zkuste než aby ste to nalél do kanálu.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika