|
Příspěvky uživatele - 220.243
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sklená vata záchrana před hryzci?, 14.11.2016 Ja vidim urcity rozdiel medzi mineralnou a sklenou vatou. Sklena vata, ako sa kedysi vyrabala za sociku mala uplne inu strukturu a pomerne hrubsie vlakno. Ta naozaj mohla byt prekazkou a pri neopatrnom dotyku ste sa mohli riadne doranat. Dnes uz sa... celý příspěvek > |  | Postrekovac alebo rosic, 13.11.2016 rosic urobi hmlu, ktora sa dostane vsade. Na druhej strane velmi jemne castice sa pri vetre nelahko kontroluju a su ziasiahnete aj susedne kultury, ktore by ste nechceli, vratane susedovej zahrady. |  |
|  | Česká rajčata, 12.11.2016 strapce plodov a velkost - tym mi pripominaju bejbino. Kedze som ich nejedol, tak neviem aku maju chut. |  | Česká rajčata, 12.11.2016 mne pripominaju bejbino |  | Co může být příčinou hnití cibule, 12.11.2016 to je rozumne a najlepsie susit na vyhriatej terase v lete, asi aj elektrika sa usetri |  | Co může být příčinou hnití cibule, 11.11.2016 nie je to smradlavy proces, susit cibulu? |  | Co může být příčinou hnití cibule, 10.11.2016 Asi to bude ako s cesnakom. Ostre je to menej, ale cast chyti sa zachova. |  | Co říkáte na tento barbarsky poškozený ořešák ze školky, 8.11.2016 Na jar strihat nahotovo, a na jesen len ciastocne zastrihnut, zmensit korunu. Strihnut na miestach, ktore pojdu aj tak von. Strihom na jesen sa zmensi obrast a odpar vody. Ak je sucho mensi stromcek nevyschne, ten s velkou korunkou moze skor, ak nema... celý příspěvek > |  | Co říkáte na tento barbarsky poškozený ořešák ze školky, 8.11.2016 Co zahradkar, to nazor. Pan Hricovsky tiez zastrihava korene.
A tiez polemizuje o strihu korunky, ci na jar alebo uz pri vysadbe. Nazorov je viac.
|  | Zmrznutí kvasu, 23.12.2009 Robil by som to len v tom prípde, žeby kvas bol z letných sliviek, veľkých zomerov... veľkoslivy, Topgigant a ďalšie podobné tejtto veľkosti. Z toho dôvodu, že by som chcel odstániť ich naozaj veľké kôstky. Strará škola mi hovorí, že to treba aspoň... celý příspěvek > |  |
|  | Pokazil jsem kvas?, 23.12.2009 Zdravim... Tak pár mojich postrehov/názorov.
1. Jablká mohli dokvasiť skôr, pretože celkovo dosahujú menšiu cukornatosť ako slivky. Preto to, čo bolo skvasiteľné už skvasilo, kdež to u sliviek sa ešte len ukončuje.
2. Pri teplote 11 stupňov ja už... celý příspěvek > |  | Zmrznutí kvasu, 23.12.2009 Zdravim páni... Len ako dotaz... Sám som videl ako sa vo vani musel kvas drvit a do kotla púšťali samý ľad (zmrznutý kvas), samozrejme vykvasený.
A i napriek tomu výťažnosť klasická, destilát výbornej kvality. Inak tiež používam 227L sudy a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|