Příspěvky uživatele - 96.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Magi bylinka, 24.5.2013
Dovoluji si oponovat. Libeček je zcela něco jiného než smil nebo-li maggi :-)
Škůdce v mátě peprné, 18.5.2013 Obsahuje fotku
Před 2 lety jsem našla na zahradě poprvé krásné modrozelené (téměř kovově lesklé) broučky o velikosti cca 1 cm. K mému velkému překvapení se usadili na mátě peprné, kterou sežrali do mrtě, přitahují je i okrasné rostliny obdobně vonící jako... celý příspěvek >
Jilm sibiřský, Ulmus Pumila, Turkestánský brest, 10.2.2013
Děkuji, už pročítám.
Jilm sibiřský, Ulmus Pumila, Turkestánský brest, 9.2.2013
Dobrý den, potřebuji vyřešit odstínění zahrady od ulice. Uvažuji o osázení živým plotem z jilmu sibiřského. Máte s jeho sázením, pěstováním stříháním a celkovou péčí nějakou zkušenost? Můžete ho doporučit? Jsou nějaká negativa? Děkuji za odpovědi.... celý příspěvek >
Reznutí smrků na celé zahradě, 13.10.2012
Nevíte, kde hledat odborníka na posouzení stavu stromů? Kácet se mi teda nechce.
Reznutí smrků na celé zahradě, 13.10.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, dnes jsem s hrůzou zjistil, že všechny jehličnany na zahradě jsou čímsi napadené. Máme čtyři cca 8m vysoké Stříbrné smrky a jeden obyčejný. Na všech zrezivělo jehličí. Nevíte co by to mohlo znamenat? Stromy nejsou ani přímo u... celý příspěvek >
Co je to za odrůdu?, 5.8.2012 Obsahuje fotku
Měl bych prosbu, zda by někdo určil odrůdu jabloně na fotce. Máme zahradu po babičce, velmi starou, většina jabloní je už poškozená a napadená různými chorobami, ale letos byla úroda jakou nepamatuji. Co si pamatuji, tak většina jablek byla... celý příspěvek >
Rezavá voda ve studni, 15.6.2012
Oba patrně nemáte schopnosti najít si odpověď sami. Voda vám rezne, protože je vní vysoký obsah železa a mastné skvrny na hladině dělá mangan. Mimo vzhledu nemají oba kovy žádný zdravotní dopad a vyšší koncentrace obsahuje více jak polovina... celý příspěvek >
Kdy sadit Jiřiny?, 7.4.2012
Dobrý den, jiřiny sadim až po zmrzlých, není důvod spěchat. Předtím je necham namočené v nějaké nádobě, aby se hodně napily, protože přes zimu jsou scvrklé. V době před výsadbou většinou už začínají klíčit, tak poznáte, zda přežily. zdravím... celý příspěvek >
Za jak dlouho vyschne "zmoklej" zahradni domek, 31.7.2011
AHoj, odhodlal jsem se ke stavbe zahradniho domku srub. konstrukce tl.steny 28mm, strecha 15mm. Bohuzel jsem to jeden den nestihl a v noci zacalo prset a prsi a prsi uz cca 2 dny v kuse..sice jsem na domek natahl plachtu, ale ta je na mnoha mistech... celý příspěvek >
Co patří a co ne do kompostu, 15.7.2011
My dáváme do kompostu i odřezky masa, ale vždy vyhrabeme díru a překryjeme zeminou. Zkoušíme to poslední dobou. Jedinný problém jsou Kosové, kteří rychle zjistili, co manželka na kompost nosí a jsou horší než slepice. Mimochodem, jsem si v kompostu... celý příspěvek >
Velké zkrácení, 26.6.2011
Moc děkuji za rychlou reakci a za uklidnění... teď se chystáme zaštipnout o pár centimetrů všechny výhony a další zkrácení necháme asi až na předjaří... ať máme plot tvoří trochu bariéru i přes zimu:-)
Velké zkrácení, 26.6.2011
Dobrý den, jelikož jsme zahradníci začátečníci, pokazili jsme zastřižení živého plotu z buku. Z původní cca 1,30 m výšky jsme jej zkrátili cca na 1m včetně hlavního kmínku. Chtěli jsme, aby se hezky rozvětvili. Nyní jsem se dočetla, že... celý příspěvek >
Oprava sekačky, 15.6.2011
Podařilo se vám co mě, před cca 4 lety. Tehdy jsem sekačkou v trávě "našel" zabetonovanou trubku o které nikdo nevěděl...! Vaše závada... na 100% jste ohnul klikovou hřídel. Docela drahá závada. Mě to tenkrát stálo u motoru BS asi 3500Kč.
Kryt na studny, 28.5.2011
docela pekna je skruz nad teren s "vymyvanou dlazbou" jako např. vymývané skruže a zákrytové desky od firmy Beton Brož.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika