|
Příspěvky uživatele - 156.247
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak spravne vypestovat dyni?, 24.7.2009 Dýni mám letos poprvé na zahradě a tak jsem si ji důkladně omrkla. Toto se mě děje asi jeden metr od zasazení. Zůstaly tam jen stopky. Ale jak pokračuje šlahoun dál, tak už se tam dýně tvoří. Jsou na tom hlavním šlahounu. Ty boční zaštípané... celý příspěvek > |  | Světlušky, 24.7.2009 Ano jsou u nás. Viděli jsme je asi před měsícem. A docela jsme zírali. Naposledy jsme je viděli jako děti.
Bydlíme na blanensku.
Ivana |  |
|  | Likvidace peťouru, 24.7.2009 Potřebuji se ho zbavit na zeleninové zahradě. Myslím, že zatím těžce prohrávám. Něco jsme postříkali a za nějaký týden vyrostl znovu, ostatní peťoury vytrhávám, snažím se, aby nevykvetly. Nestíhám. Trávím hodně času na zahradě a stačí zapršet a už to... celý příspěvek > |  | oprava kamenné koryta, 23.5.2008 mně poradili květinače i koryta podložit dřevem parada neprasklo nic |  | Dýně - zaštipování, 11.4.2008 Můžete poradit přesněji jsem úplný začátečník, prosím o přesný postup. |  | Kuna je moc milé zvířátko, 20.1.2008 Před pár dny jsem měl také kontakt s přírodou, když mi kuna vytrhala pletivo a vybrala dvě chovné samice králíků. Pěkně děkuji. |  |
 |
|
|
|