|
Příspěvky uživatele - 3.83
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Okousaný stromek třešně, 19.4.2009 Pokud byste chtěl stromek zkusit zachránit, můžete zkusit natřít poškozená místa přípravkem Sanatex VS. K dostání buď v prodejnách s lesnickou technikou nebo přes internet. Posuďte, stojí-li to za pokus.
A pro příště- musíte zamezit přístupu srnčí... celý příspěvek > |  | Velká červenofialová ryngle, 18.4.2009 Dík za odkaz.Mám to za humny a nevím o nich.
Meruňková a Babča se velmi blíží Victorii zbarvením, tvar je ale více kulovitý, Victoria je vejčitá. Za zkoušku ale jistě stojí všechny. |  |
|  | Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 18.4.2009 Během 20-ti let 3 pily (1 farma,2 profi z toho 1 XP vysokootáčková),2 profi křovinořezy. Vše buď HQ nebo Stihl.Zápřah hlavně u křoviňáků opravdu pekelný.
Směs vždy přesně podle odměrek, jež jsou součástí 1l balení 1:50.
Nikdy žádný problém se... celý příspěvek > |  | Drtič, 17.4.2009 No a právě ten lepší přístroj je to, na co se p.73.5 v závěru dotazu ptá, jen na konci věty neudělal otazník. |  | Weibang WB 506, Mega 4750 LKT, nebo neco jineho?, 15.4.2009 Nepovedu tu s Vámi jakoukoliv polemiku tímto stylem. Jsem majitelem sekačky této značky, ovšem poněkud jiné cenové kategorie, než o které asi máte informaci od souseda.Skelet - plast špičkové kvality a provedení.Kola velká, ložiska v pořádku, celkově... celý příspěvek > |  | Weibang WB 506, Mega 4750 LKT, nebo neco jineho?, 15.4.2009 To, že jsou pane 26.219 na českém trhu Hondy drahé je pravda. Že Honda využívá dobrého jména je jedině v pořádku, to by jinak neměli její marketingoví odborníci v hlavě srovnané, nemyslíte? Asi se nějak k tomu dobrému jménu museli propracovat.Že... celý příspěvek > |  | Jde zabranit visni v tvorbe kvetu - plodu?, 9.4.2009 Co takhle trochu tady pohledat? Zkuste mrknout na téma "Nadměrná násada plodů ovocných stromů".
Host 235.249 se tam taky poměrně inteligentně a věcně zapojoval, jako i v jiných zdejších tématech. |  | Nadměrná násada plodů ovocných stromů, 5.4.2009 A další, kdo vůbec nečte zadání!!! |  | Malotraktor Yanmar F20D, 4.4.2009 Určitě to řešte s prodejcem, ať se na to pořádně podívá, ale ještě to nejdřív v klidu bez emocí vyzkoušejte.Že se začnou hrabat přední kola není divné, jsou proti zadním podstatně menší.Pokud šlápnete pořádně na uzávěrku, musí zabírat obě zadní... celý příspěvek > |  | Malotraktor Yanmar F20D, 4.4.2009 Taky Yanmar a nedám na něj dopustit. I když poněkud mladšího data výroby.
Ale stáří stroje ještě vůbec neznamená problém.Naopak, ty starší jsou nesmírně jednoduché na servis, není na nich nic víc z elektroinstalace než pár kabelů, baterie,světla... celý příspěvek > |  |
|  | Malotraktor Yanmar F20D, 4.4.2009 K tomu stáří stroje, já Vás tady varoval v jiném vláknu o těchto strojích, kde a proč nakupovat. Osobně tenhle model neznám, ale podle kapotáže odhaduju bratru dobrých 20-25let.A to myslím zcela vážně a možná se držím ještě dost při zemi. |  | Malotraktor Yanmar F20D, 4.4.2009 To, co popisujete je fakt podivné. Stejnou vlečku plnou dřeva uvezu s polovičním výkonem než má Váš traktor do velmi prudkého kopečku(cca 10m délka),nahoře velmi ostrá hrana do zatáčky a vůbec si nehrábnu ani na zmrzlém sněhu.Jedu na 4x4 a redukce,... celý příspěvek > |  | Malotraktor Yanmar F20D, 4.4.2009 Nepíšete, jestli jste použil redukční převodovku.Taky by bylo dobré vědět, co a v jakém terénu jste nevyjel.Stav pneu-zvolil jste velmi starý, i když poměrně silný model. No a než začneme zkoumat možnost použití závaží na předek proti prokluzu,... celý příspěvek > |  | Kompost (zapáchající) a sousedé, 4.4.2009 Pokud tam budete dávat pouze nakrátko posekanou čerstvou trávu, bude to za čas smrdět opravdu silně. Zaschnutí trávy po posečení záleží na počasí. Bylo by dobře trávu prokládat shrabaným listím apod. Tento ostatní materiál ovšem není k... celý příspěvek > |  | Velká červenofialová ryngle, 3.4.2009 Děkuji moc všem, kteří se o mě s takovou péčí a láskou staráte a pomáháte mi .
Díky pane Jančo. Zatím to vypadá, že poněkud ušetřím, protože se mi podařilo kontaktovat p.Jelínkem doporučenou osobu.Tou je p.Zdeněk Jedlička z Kladrub u... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|