Příspěvky uživatele - 129.96

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zakalena slivovice, 2.3.2010
Tleskám, taky mě napadla tato reakce, ale byl jste akčnější. Snad doporučit i zelená štamprlata!?
Plastová nádoba v kleci, 24.2.2010
Je zelenání vody v nádobě nějaký problém, když je nádoba na dešťovku na zalévání?
Destilační přístroj, 23.2.2010
Vlastnit přístroj už pravděpodobně v rozporu se zákonem není. Ale destilovat pro vlastní potřebu je přestupek s pokutou do 3000,-Kč. Při prodeji takto vyrobeného alkoholu se můžete dostat (podle objemu) do konfliktu s trestním zákonem, kde už hrozí... celý příspěvek >
Škůdce smrk, 23.2.2010
Mám tentýž problém. Loni jsem ta hnízda odtrhal a pak jsem viděl v TV informaci, že je možné likvidovat snad postřikem na mšice. Budu to letos aplikovat.
Uskladnění slivovice v dub. sudu, 15.2.2010
Je-li vinný kvas jablečné víno, pak by po vypálení to byl calvados.
Připálený kvas, 15.2.2010
Nemáte někdo zkušenost s připáleným kvasem? Je tam lehounce cítit připálení, ale řekl bych spíš zajímavě. Není však jasné, jestli se tam nevytvořilo moc metylu. Vylepší se to další destilací? Nebo by to bylo možné přidat k dalšímu lutru a... celý příspěvek >
Za kolik prodat slivovici, 2.2.2010
Kapalné švestky se mi ještě nikdy nezkazily. U kompotů se to občas s nějakou sklenicí stane. Krom toho, na tekuté nikdy nezapomeneme a u kompotů občas žena řekne, že musí udělat koláč, protože jsou už staré.
Děkuji za informaci. Já už jsem si chtěl oskeruši zasadit, protože na ní byla na těchto stránkách velká chvála.
Proto jsem se ptal. U nás říkáme švestkám švestky a trnkám trnky. Ujišťuji Vás, že jsem si s přáteli tu práci předloni 5.ledna dal a natrhali jsme jich hodně. U nás byla nadúroda a byly poměrně velké. Dělal jsem už lecos, a pravá trnkovice se... celý příspěvek >
Rád bych se ještě vrátil k prvotnímu dotazu. Čemu se, prosím Vás, říká slivovice z trnek? Já myslel, že slivovice je ze švestek.
Nedokvašený kvas, 2.2.2010
Už jsem to tady někde psal. Úplně totožný problém. Hrušky jsem měl ve 3 padesátilitrových sudech a ve sklepě je 10 stupňů a kvašení se zastavilo. Mám velkou elektrickou dečku (tuším 40W), kterou obtočím kolem sudu a hřeju. Sud se rozkvasí a dečku... celý příspěvek >
A až Z o uzení, 28.1.2010
Většinu párků bych rozhodně nedouzoval, protože nevím, proč bych dělal uzenou mouku. Když už mají vonět ohněm, tak bych je přihřál na grilu.
Vlašské ořechy - nový recept, 27.1.2010
Já mám tedy zkušenost opačnou. Nejrychleji se to ohřívá na povrchu a postupně se prohřívá i vnitřek. A nestejnoměrně jednotlivé potraviny. Například u knedlavepřazela je už všechno ohřáté a zelí ještě nic moc. Samozřejmě je to rychlejší a lepší... celý příspěvek >
Zakalená slivovice, 27.1.2010
Kapat musí, kapat.
Korková zátka, 27.1.2010
Stalo se mi jednou, že závitové víčko netěsnilo - archiv. Zjistil jsem to po sezóně, když jsem přidával další archivní lahve. Od té doby ještě převlékám spoj víčka a lahve kouskem duše z kola (cca 3 cm). Krásně to utěsní.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika