Příspěvky uživatele - 147.34

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kladivo Fiskars 5Kg, 8.12.2009
tak trubka se opravdu namáčet nemusí, trubka je trubka, nebrní to?
Hryzec polní / vodní, 8.12.2009
hryzec přejde nad podezdívku, vyžere,na co přijde a zase odejde, nechci vás tlačit ke koupi psa, ale kámoška má labradora a ten všechny díry včuchá a vykope, s hryzci má pokoj, my jsme si koupili před rokem labradora a podle mého, jsou hryzci na... celý příspěvek >
Čím krmíte?, 7.12.2009
hafanům zdar, my krmíme labíka, fenku,K9 a jsme spokojeni, najeli jsme na levné krmivo z marketů, jedla to v pohodě, ale srst neměla tak pěknou a hodně lupů, tak jsem najel zpět na K9,uvažuji o mixu, že bych přidával levnější, ale má to cenu?prý ty... celý příspěvek >
Kladivo Fiskars 5Kg, 6.12.2009
rukavice jsou dobrá věc, ale více to klouže, bez rukavic jsou bolínka
Rajče tyčkové Tipo F1, Toro F1, 6.12.2009
tak to jste šikulové
Rajče tyčkové Tipo F1, Toro F1, 6.12.2009
mnoho lidí sadí po novém roce, takže o týden dříve je letos:))
Domácí klobásy, 6.12.2009
založil jsem vlákno A až Z o uzení... je tam spousta receptů, snad nějaký zaujme.
Salát k rychlení, 6.12.2009
a jaká teplota by měla být v takovém skleníku, mě totiž promrzne naskrz... dík
mám dva těžká kladiva a neuvolnily se za 20 let, musí být kvalitně nabité a neseschlé, když jdu dělat, tak seschlou násadu je nutno navlhčit den předem.Je to dobou, plast je všude, kdyby sletělo kladivo z násady, byla by to ostuda.
je to o zvyku, těžko si člověk zvyká ze dřeva na plast a naopak a je to fakt dost široké a takové zavazející, ale osobně ho nevlastním... mám dřevo, ale dřevo klouže a musíš ho pevně držet, dostaneš dříve křeč... plas můžeš držet méně, ale asi dříve... celý příspěvek >
Problém s čerpáním čerpadlo bere pořád písek, 4.12.2009
písek se dostává, když tam není geolextilie nebo síťka proti písku, buď ji tam nedali nebo špatně a písek se sype přes perforaci roury, buď reklamovat nebo vyložit rouru sítí
Stříhání starších stromů, 30.11.2009
no výše jsem to četl, ale o krácení větví nebo ořezu před zimou nebo v zimě nic nevidím.
Stříhání starších stromů, 30.11.2009
mohu prořezat švestky teď?
Zbylé švestky na stromě, 25.11.2009
otřepat, otrhat a do bečky nebo říct sousedovi, zda nechce takto naložit s vašíma švestkama
Tlaková myčka Karcher, 15.11.2009
karcher jsou dobré stroje a za dobrou cenu, třeba trojková řada
Další diskuze:  1112  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika