|
Příspěvky uživatele - 147.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kladivo Fiskars 5Kg, 8.12.2009 tak trubka se opravdu namáčet nemusí, trubka je trubka, nebrní to? |  | Hryzec polní / vodní, 8.12.2009 hryzec přejde nad podezdívku, vyžere,na co přijde a zase odejde, nechci vás tlačit ke koupi psa, ale kámoška má labradora a ten všechny díry včuchá a vykope, s hryzci má pokoj, my jsme si koupili před rokem labradora a podle mého, jsou hryzci na... celý příspěvek > |  |
|  | Čím krmíte?, 7.12.2009 hafanům zdar, my krmíme labíka, fenku,K9 a jsme spokojeni, najeli jsme na levné krmivo z marketů, jedla to v pohodě, ale srst neměla tak pěknou a hodně lupů, tak jsem najel zpět na K9,uvažuji o mixu, že bych přidával levnější, ale má to cenu?prý ty... celý příspěvek > |  | Kladivo Fiskars 5Kg, 6.12.2009 rukavice jsou dobrá věc, ale více to klouže, bez rukavic jsou bolínka |  | Rajče tyčkové Tipo F1, Toro F1, 6.12.2009 tak to jste šikulové |  | Rajče tyčkové Tipo F1, Toro F1, 6.12.2009 mnoho lidí sadí po novém roce, takže o týden dříve je letos:)) |  | Domácí klobásy, 6.12.2009 založil jsem vlákno A až Z o uzení... je tam spousta receptů, snad nějaký zaujme. |  | Salát k rychlení, 6.12.2009 a jaká teplota by měla být v takovém skleníku, mě totiž promrzne naskrz... dík |  | Kladivo Fiskars 5Kg, 6.12.2009 mám dva těžká kladiva a neuvolnily se za 20 let, musí být kvalitně nabité a neseschlé, když jdu dělat, tak seschlou násadu je nutno navlhčit den předem.Je to dobou, plast je všude, kdyby sletělo kladivo z násady, byla by to ostuda. |  | Kladivo Fiskars 5Kg, 6.12.2009 je to o zvyku, těžko si člověk zvyká ze dřeva na plast a naopak a je to fakt dost široké a takové zavazející, ale osobně ho nevlastním... mám dřevo, ale dřevo klouže a musíš ho pevně držet, dostaneš dříve křeč... plas můžeš držet méně, ale asi dříve... celý příspěvek > |  |
|  | Problém s čerpáním čerpadlo bere pořád písek, 4.12.2009 písek se dostává, když tam není geolextilie nebo síťka proti písku, buď ji tam nedali nebo špatně a písek se sype přes perforaci roury, buď reklamovat nebo vyložit rouru sítí |  | Stříhání starších stromů, 30.11.2009 no výše jsem to četl, ale o krácení větví nebo ořezu před zimou nebo v zimě nic nevidím. |  | Stříhání starších stromů, 30.11.2009 mohu prořezat švestky teď? |  | Zbylé švestky na stromě, 25.11.2009 otřepat, otrhat a do bečky nebo říct sousedovi, zda nechce takto naložit s vašíma švestkama |  | Tlaková myčka Karcher, 15.11.2009 karcher jsou dobré stroje a za dobrou cenu, třeba trojková řada |  |
 |
|
|
|