Příspěvky uživatele - 45.152

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tepelne cerpadlo, 11.12.2009
Dobrý den, Mám na mysli TČ vzduch voda. Je mi jasné že hodně bude záležet na teplotě odebíraného vzduchu, v dokumentaci k tomuto TČ uvádějí že by měl fungovat bezproblémově do teploty odebíraného vzduchu 15C. Vstupní investice je možná i celkem... celý příspěvek >
Ano mate pravdu, sem zapomel vymechat pismenko k. Nejsou to 3w, ale 3kW :-D se 3w bych to ohrival asi hodne dlouho :-) Jinak bazen nema 27 m3, ale priblizne 4 m3, takze tam se ta doba na ohrati musi vyrazne zkratit.
Dobrý den, Mám klasickej malej bazenek s nafukovacim prstencem od intaxu, prumer 3,05M a hloubka cca 90cm. Jen na letni osvezeni. Porad jsem premyslel jak zvysit teplotu vody na minimalne 28C. Nejprve padla myslenka na el.ohrev 3W ale to bych se... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika