Příspěvky uživatele - 36.79

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Úvazek roubu, 16.3.2010
Ještě jednou všechny zdravím.Něco bude na tom co psal Tomast, zkušenosti mám v podstatě nulové.Přesto chci nějaké získat, trenoval jsem ve sklepě na vrbových prutech, ale nic moc nadšený ze sebe nejsem-mám problém udělat kopulační řez aby byl... celý příspěvek >
Úvazek roubu, 15.3.2010
Děkuji všem za odpovědi a zkušenosti.Asi zkusím obojí-uvidím jak budu zručný.hezký den Libor
Úvazek roubu, 14.3.2010
Dobrý den, chci poprosit o radu zkušených zahradkářů jestli má nějaký vliv při ujímaní roubu jestli nechám očko naproti řezu čouhat nebo ho překryju roub.páskou.Jednodušší mi přijde to celé pčevázat.Chtěl bych letos zkusit roubování jak kopulací... celý příspěvek >
Zastřihnutí mladé jabloně, 18.12.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den, chci se poradit(jsem začátečník)jak mám na jaře zasřihnout tuto mladou jabloň-odrůda Hana, popřípadě jak postupovat v dalších letech abych neudělal více škody než užitku.díky moc Bucin.
Jakou technikou a kdy roubovat?, 11.12.2009
Díky moc za rychlou odpověď-budu se řídit Vaší radou.Tom
Jakou technikou a kdy roubovat?, 11.12.2009
Dobrý den všem, jsem začátečník s minimálními zkušenostmi s roubováním a proto se chci poradit.Chtěl bych na jaře přeroubovat 2 větve jabloně asi 4-5cm silné za kůru a poté asi 3 jednoleté výhony kopulácí.A nyní můj dotaz, kdy se roubuje... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika