Příspěvky uživatele - 109.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co s neujatými rouby, 18.9.2010
Zjara jsem dělal první pokusy o roubování, šlo o roubování za kůru (přeroubování staršího stromu) a nyní nevím co s rouby, které se neujaly. Jak ošetřit místo po neujatém roubu? Děkuji za rady.
Medinilla, 16.1.2010
Ano, téma Medinilla tu je několikrát, ale nikde není odpověď na můj problém. V jednom případě je problém podobný, ale ne stejný, tam šlo o žloutnutí a opadávání listů po dozrátí plodů, naše kytka plody neměla a listy opadaly krásně zelené.
Medinilla, 16.1.2010
Manželka si koupila tuhle kytku, do konce léta kvetla, pak odkvetla a poté jí začaly padat listy. Listy byly krásně zelené, vypadaly zdravě, ale postupně všechny opadaly, takže teď má kytka jen stonky. Co teď s ní? Kytka je umístěna v polostínu, což... celý příspěvek >
Kdy řízkovat, 9.12.2009
Děkuji za odpověď a ještě jeden dotaz. Rouby, ze kterých získám očka je lépe odebrat teď a uskladnit ve sklepě nebo raději těsně před očkováním?
Kdy řízkovat, 9.12.2009
Chci si zkusit sám namnožit růže. Řízkovat přímo šlechtěné růže mi nepřipadá vhodné (kdyžtak mě opravte), takže nejdřív si potřebuju napěstovat šípky. Protože nevím, kde sehnat Pávův šípek, o kterém se všude píše, chci použít normální šípek co roste... celý příspěvek >
Roubovat nebo očkovat?, 9.12.2009
Tak dnes mi podnože přišly a vypadají, jak psal pan Vysloužil, kolem metru dlouhé proutky s pár kořínky. Přes noc jsem je dal do vody a zítra je nasázím. Nebude jim vadit, že už v pátek a hlavně v sobotu mají přijít celkem silné mrazy? Pokud ano, co... celý příspěvek >
Roubovat nebo očkovat?, 6.12.2009
Jelikož jsem začátečník, volil bych to, na čem se dá nejméně zkazit. Takže podnože nasázet jakmile přijdou a najaře roubovat? Podle knihy se má jako roub řezat jednoletý výhon, to jsou v mém případě proutky průměru 3-5mm délky kolem 20cm, není to na... celý příspěvek >
Pes štěká, 6.12.2009
Zní to komicky, ale je to problém. Náš pes (4letá fena leonbergera) se naučil v poslední době štěkat. připadá mi, jako by nám dokazovala, že hlídá, protože např. přijedeme domů, pes spí, ale jak nás zbystří, začne běhat po dvoře a štěkat na vše co se... celý příspěvek >
Roubovat nebo očkovat?, 6.12.2009
Mám starou jabloň a protože nevím, co je to za druh, chci se pokusit si novou vypěstovat sám. Před časem jsem to tu už řešil, podle rad z tohoto fóra jsem vybral podnože, které mám objednané a teď někdy by měly přijít. Tím začínají mé dotazy. Mám... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika