|
Příspěvky uživatele - 237.52
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dolmar ps 45/35 ano či ne?, 8.12.2009 na hq 235e jsem taky koukal, ale výkon se mi zdál nízký. špalky by byly max 30 cm průměr.
dolmar 45 má problémy se startováním? jinak díky za info všem |  | Dolmar ps 45/35 ano či ne?, 7.12.2009 přemýšlím o koupi pily. pročetl jsem zde snad vše a stále si nejsem jistý. pila nebude kácet dřevo, maximálně řezat špalky do krbových kamen na chatě, prořezávat stromy a stavět kůlnu a pergolu na zahradě. jde mi jen o to jestli výkon 1.7 kw a lišta... celý příspěvek > |  |
|  | zahradní bazén, 1.4.2008 Jsem příliš opatrný a hlavně váhavý /to se mi při stavbě domu mnohokrát vyplatilo/ abych už zaplatil, navíc mi v každé nabídce zapomněli něco nacenit. Tady můj mail. fa.impex@post.cz |  | zahradní bazén, 30.3.2008 Pro stejnou velikost s rozdílem hloubky jen 120cm, taktéž s protiproudem /66m3 /jsme se rozhodli. Bazény Diamant. Jak silný máte, prosím,protiproud jakou značku a jak Vám funguje? Výrobci bazénů nám tvrdí že v tak malém nemusí fungovat.Cenu nám... celý příspěvek > |  | zahradní bazén, 29.3.2008 Pane Svojanovský a jaký to máte bazén? |  |
 |
|
|
|