Příspěvky uživatele - 225.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kvas z letnich jablek, 5.10.2012
doporučuji koupit publikaci" Calvados po lopatě"Nakladatelství Olomouc. Je tam vše pro úspěšnou výrobu kopie Calvadosu, tak jak se produkuje v Normandii. Stoji do 100 kč Pošlou na dobírku
Slivovice vs. calvados, 5.12.2009
Všechno podstané o přípravě Calvados v našich podmínkách je popsáno v publikaci" Calvados po lopatě - návod na výrobu jablečného destilátu." Jedná se prakticky o věrnou kopii Calvados jehož původem je Normandie. Vyšlo již druhé vydání.
Jablečný burčák, 25.9.2009
Mé zkušenosti s přípravou burčáku a výrobní postup je následující: Jablečný mošt (ihned po vylisování.) naleji do 6 lt hrnce, přidám na 1 lt moštu 140 gr. krystalu. Zamíchám a zahřeji na cca 35- 40 st.C. a rozleji do PET lahví 1.5 lt. Dosladit mošt... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika