Příspěvky uživatele - 207.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za rostlinu?, 13.11.2008
Diky za vsechny prispevky! Necham ji pri obcasnem zalevani kde je a na jare presadim a pujde ven. Petr
Co je to za rostlinu?, 11.11.2008 Obsahuje fotku
Dobry den, v lete jsme dostali tuto rostlinu, mela bile placate kvety (nic moc), ted ji mam v chladne, ale bezmraze garazi u okna. Neznate jeji nazev a jak se pestuje? Diky! Sterba
Brambořík - kdy přesadit?, 17.9.2008
Mate recht, ja mam zkusenosti ty same, zustane v pokoji :), na hrob prijdou chryzantemy, i kdyz s tou vydrzi je to prast jako uhod
Brambořík - kdy přesadit?, 16.9.2008
Dobry den, dnes jsem koupil v Lidlu bramborik, chci ho dat na hrob. Vydrzi tam, nebo je jen do pokoje? Ma nekdo zkusenost? Diky! S.
Jak se zbavit vos na zahradě?, 7.7.2008
Dobry den, objevil jsem na jiznim, proridlem prkennem stitu me chalupy, vosi pytel, asi tak 15x15 cm. Minuly tyden jsem si koupil vysavac na listi, tak me napadlo vyuzit jeho neuveritelny vcuc a jit na ne:). Uvnitr vysavace ma byt nejaky drtic listi,... celý příspěvek >
Tuje Smaragd, 21.5.2008
Je možné vysadit tůji pod jabloň? Díky za odpověď
Tuje Smaragd, 21.5.2008
Dobrý den, koupil jsem si Tůje Smaragd (25 -35cm) + Tůje Sunkist (15-25cm) - 3:1 a chtěl bych z nich vytvořit 20-ti m neprůhledný živý plot (60cm od sebe?). Chci je vysadit cca 10 - 15? cm od 40cm vysoké zídky a 30cm široké. Postupem... celý příspěvek >
Vypalování trávy, 7.4.2008
Proč vypalovat... přežitek?potřeba ničit?...
Listopad - nezapomeňte na postřik proti kadeřavosti broskvoní, 11.3.2008
Tak pravdu mela pani host 162128. Dal jsem na radu p. Vyslouzila, koupil male baleni a tam to je tak napsano. Rekl bych, ze to bude i ta lzicka :).
Aloe vera - po odkvětu, 11.3.2008 Obsahuje fotku
Dobry den, nam aloe kvete vzdy v lete na zahrade, kde je od cervna az do podzimu. Kdyz kvitka zacinaji uvadat, tak to normalne ufiknu a nic se nedeje. Kvete kazdy rok a ma kolem sebe vzdy spoustu prirustku. Pres zimu je v chladne garazi, kde ji tak... celý příspěvek >
Listopad - nezapomeňte na postřik proti kadeřavosti broskvoní, 10.3.2008
Diky za odpoved. Zrejme presne davkovani bude dost dulezite a ja, ani muj znamy, co mi kuprikol dal, nema orig. baleni s navodem. Pan Zavrel v odpovedi nad Vami pise 6 mg/1l, Vy pisete zhruba 10x vice. Bohuzel nemam presnou vahu, takze mi zbyva odhad... celý příspěvek >
Listopad - nezapomeňte na postřik proti kadeřavosti broskvoní, 9.3.2008
Dobry den, mam malou broskvon (vloni 3 plody), byla napadena kaderavosti. Znamy mi dnes odsypal do sklenicky kuprikol, modry prasek a nevim, kolik kavovych lzicek mam dat asi na 1 l vody. Poradi mi nekdo? Sterba
Jake tramky na kolnu?, 6.3.2008
Tak kolnu na drevo mam jiz od podzimu hotovou, kostru jsem si nechal udelat, podbijeni strechy a boky jsem si uz udelal sam. Na bocich, i kdyz do ni davam drevo dosti proschle a nastipane, jsem nechaval mezi prkny 1 cm mezery, aby provetravala. Ted... celý příspěvek >
pokojova azalka, 11.12.2007
Diky za rady! Sterba
pokojova azalka, 25.11.2007
Dobry den, vcera jsem zakoupil pokojovou azalku v Kauflandu. Mate s tim nejake zkusenosti? Pred tremi leti jsme koupili pokojovou ruzicku a kvete nam v lete v zime dodnes:). Diky! Sterba
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika