|
Příspěvky uživatele - 193.101
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vápno do kvasu, 10.1.2010 Kúpil som v obchode filtračnú vložku s aktivnym uhlím, ktorá sa mení v domácej úpravovni vody. Je to ptastový valec asi desať centimetrov dlhý priemeru osem centimetrov, naplnený granulovaným uhlím. Vzorku jablčkovice som cez filter prelial a vápenná... celý příspěvek > |  | Vápno do kvasu, 24.12.2009 Ake uhlie mám použiť, kde ho zoženiem, koľko gramov na aký objem v litroch a na koľko dní? |  |
|  | Vápno do kvasu, 6.12.2009 Na tejto stranke som zo našiel. |  | Vápno do kvasu, 5.12.2009 Vapno som tam dal tri dni pred pálením. Tak že, kvasný proces bol už zastavaný. |  | Vápno do kvasu, 4.12.2009 Dobrý deň.
Na jeseň som si nazbieral jablká na kvas. Narezal, nechal vykvasiť a potom podľa Záhradkára č. 6/2000 som do každého sto litrového suda dal malú lopatku vápenneho hydrátu na odstránenie octanu etilnatého, ktorý podľa autora, škrabe v... celý příspěvek > |  |
|
|
|