Příspěvky uživatele - 118.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ake su motorove pily Oleo-Mac?, 26.8.2009
Dobrý den oleo- mac bude asi lepší značka protože název máte napsaný správně ale huskvarnu ani still neznám to bude asi nějaká čína, dnes je toho hodně to radím nekupovat, aby jste se nespálil
Motorová pila do 6000, 26.8.2009
nebo stehlík na střeše, teď nevím
G.L přesně moje slova lepší vrabec v hrsti než stihl na střeše.
Těžko říct chtělo by to názor někoho, kdo má s touto pilou zkušenosti
Jak píše G.L je spousta možností já bych šel za 5000 kč do dolmar ps-45 když se k němu budete chovat solidně tak se vám odvděčí, někdo bere práci s pilou jako nutné zlo, někdo jako relax nebo koníček podle toho většinou ta pila i vydrží.
Motorová pila Oleo-mac, 15.8.2009
Dnes mám nějaký psací den tak vám napíšu ještě zážitek z dnešního dne dělam nový plot tak jsem staré betonové sloupky nechal vytrhat těžkou technikou neboť už se rozpadaly a byly vyvrácené poslal jsem synovce který pomáhá u obecního úřadu v a seče s... celý příspěvek >
Kde vyraba Dolmar, 5.8.2009
To je začarovaný kruh, pokud si firma neuvědomí že když nedá domácím lidem vydělat a myslí jen na svoje zisky, tak ti lidé bohužel na to zboží nebudou mít a nebudou ho kupovat.Tím si může firma řezat větev sama pod svojí existencí.
Kde vyraba Dolmar, 5.8.2009
Když si dnes koupíte značkovou elektroniku, tak už nikoho na zadní straně nepřekvapí nápis made in china u motorové pily to někoho ještě překvapuje ale bude asi brzo doba kdy zvedneme kapotu motoru na autě a bude tam také nápis made in china,... celý příspěvek >
Kde vyraba Dolmar, 4.8.2009
Máte 100% pravdu nejdůležitější je kvalita u automobilek je to podobné třeba ww -škoda motory stejné podvozek podle možností taky, dají navrch jinačí plechovky aje to buď škoda nebo ww, naco vyvíjet u každé znáčky nové motory když se to dá pujčit už... celý příspěvek >
Kdyby přesně tohle dolmar uváděl na své výrobky, zase by se našla spousta vrtalů která by tvrdila že to není pravda že to se vyrábí tam, tohle zase tam a toto uplně někde jinde a že teda není pravda to co píšou na obalu takže všem se stejně nikdy... celý příspěvek >
A to ještě nevíme v které zemi se odlévá ocel, hliník a těží suroviny že-by v rusku jeto vůbec dolmar není to vlastně ural?Když jsou ty žně.
zapoměl jsem, ještě samozřejmě germany.
Já mam na pile adresu DOLMAR GmbH Hamburg.Možná je to jen na některých výrobcích.
Motorová pila Oleo-mac, 3.8.2009
Já mám na oleo- mac rozporuplné názory švagr tuto pilu zadřel ale až po "odborném "seřízení v mountfieldu takže asi profíci, já mám křoviňák 740 a jsem spokojený šlape jak hodiny, už jsme to tu probírali že je těchto výrobků prodáno mraky a... celý příspěvek >
Dolmar PS 500, 27.7.2009
Neodsuzujte zase tak rychle je tu mnoho spokojených majitelů pil hecht může to být opravdu vada materiálu jako i u renomovaných značek, přece jenom je to technika která nikdy není 100% jen u profi značek je větší pravděpodobnost že déle vydrží.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika