|
Příspěvky uživatele - 142.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rybíz, angrešt, 12.9.2009 ste sikovna |  | Záhadná závada elektrické řetězové pily, 11.9.2009 Vyfoukat, nerozdělávat a reklamovat. |  |
|  | Melounoviště 2009, 11.9.2009 Pro 40188- přeci byste mi je nechtěl štípnout. Vždyť v supermarketech jsou za pusu. Myslím, že všichni to tu berou jako koníčka a ne jako cíl obohacení. Nebylo by Vám mně líto, Vy byste ušetřil pár kaček, ale já |  | Melounoviště 2009, 11.9.2009 Přesná poloha je tajná. |  | Melounoviště 2009, 11.9.2009 Ještě jedna věc, mám je na jižní stranu u tarásku. Na jaře a teď mám o taras opřená okna, takže melouny jsou pod nimi a navíc jsem tam dal 4x10 litrový kanystry naplněné vodou. Přes den se nahřejí a v noci melounkům, teda melounům topí- aspoň... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2009, 11.9.2009 Bydlím na znojemsku, přes noc je tu také chladno, ale teď je třeba ještě 22 C. |  | Melounoviště 2009, 11.9.2009 Rostou mi stále jako o závod. Někteří už mají přes 10 kg. Mám, ale strach je trhat. Před 10 dny jsem jeden 7 kg. utrhl a byl růžový, sladký teda byl jako cukr, ale nějak bez šťávy. Tak jsem začal pořádně zalévat -tak 50 litru denně. Snad... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2009, 2.9.2009 Dnes jsem utrhl první. Měl přesně 7 kg. Barva světlá, ale sladký. Zajímavé je, že měl málo šťávy, jakoby už přezrálý, ale přitom světlý. Tak neví co s dalšíma- počkat zda budou červenější? Ale aby mi pak nevyschly uplně? Má někdo podobný problém? |  | Ostružiny, 25.8.2009 prosím, poradte.Na ostružinách mám každým rokem na plodech plno much, až je mi z toho špatně, musím je řádně oprat, ale i tak jew to při jídle nepříjemné. děkuji Jana |  | TK, TZ, MT, Holder, 25.8.2009 čau, frézy jsou na trhu na mt8 050 s kabinou, za tk to chytneš za zadek a couveš a nebo to dáš dopředu a poháníš to hidromotoremMESHANY |  |
|  | TK, TZ, MT, Holder, 25.8.2009 Čau, je to pěknej kousek ta fréza, pohon se dá použít přez hydromotor, čerpadlo to vezme, maximálně upraviš otáčky spřevodováním fréz, nevim jestli máš dvoucestnou, nebo jeden hlavní šnek.Jinak hydrauliku použíješ z originálu držáku na radlici, já ji... celý příspěvek > |  | Huqvarna 232R, 15.8.2009 Koupil jsem tento starši stroj. U předvedení vše ok.Doma škytal a nechytal kde sem udělal chybu. |  | Houba (?) na mulcovaci kure prevazne u tuji, 7.8.2009 Nejste sami, nejsem sám. Asi před týdnem se to vyskytlo na kůře zakoupené loni a letos v marketu. Nebylo to přímo u tuje, ale u obrubníku a u kamene. Po dešti se to částečně rozpadlo a zůstal hnědý prášek jako z pýchavek. |  | Drátovci v bramborách, 4.8.2009 dusíkaté vápno |  | Umývání brambor při sklizni?, 21.7.2009 Také umývám již několik sezon, mohu doporučit. Snáze najdete poškozené a nahnilé hlízy než pod nánosem hlíny. Do kuchyně si nenosíte bordel. |  |
 |
|
|
|