|
Nová vinička, 20.6.2011 je možné že jsem se spletl a sklon svahu jsem přehnal ale ten svah je poměrně strmý |
 |
Nová vinička, 20.6.2011 Děkuju všem za příspěvek do diskuse. Při vysadbě zřejmě asi zvážím obě alternativy a to pak ukáže až čas, která z možností bude lepší a u které sem se zmilil |
 |
|
 |
Paraziti, 17.6.2011 ahojky,
máme dvě cca měsíc strará koťata a před pár dny jsem zjistila že mají v srsti nějaké parazity, vypadají jako vši jenže sjou menší a bílozrzavý, kladou na chlupy i bíla vajíčka koťata máme na zahradě a dlouho jsme o nich nevědli (kočka už je... celý příspěvek > |
 |
Nová vinička, 15.6.2011 Zdravim chtěl bych si vysadit menší vinici akorat si nejsem jistý v jákém směru je výhodnější sazenice revy sázet. Zda vertikalním S-J alebo horizontálním směru V-Z (po vrstevnicích). Protože pozemek budoucí vinice je sice na jih ale sklon svahu je... celý příspěvek > |
 |
Ekologická ochrana rajčat, 9.6.2011 Podívejte se sem. |
 |
Udírna - návod, 10.5.2011 Hezký den, mohu poprosit o foto udírny a podkladů ke stavbě. Děkuji. Olda. oldis@seznam.cz |
 |
Zahradnictví Tomáš Petro, 16.4.2011 Mám jich na zahradě 5 druhů, všechny od zahradnictví Petro, a každý rok se probudí a normálně obrazí. Na zimu je jenom zasypu kůrou, vyrazí znovu ze země, i když známému obráží i na větvičkách, ale on je zimuje trochu víc pečlivě :-) |
 |
Lukon Glads, 10.4.2011 Od firmy Lukon Glads jsem objednávala několikrát. Už je to ale delší dobu, naposled asi před třemi roky. Rostliny přišly v pořádku, všechny se ujmuly. Moje radost ovšem trvala jen do té doby, než vykvetly. Asi polovina z nich byla jiná než jsem... celý příspěvek > |
 |
Prosím o radu o roubování, 6.4.2011 Dotaz- narouboval jsem na mirabolán tři druhy meruněk. Protože meruňky u rodičů trpí hodně na praskání kůry a hlavně na kmeni a v místě rozvětvení, ponechal jsem kmen a tři větve jako myrabolán a na ty provedl anglickou kopulací. Kdy budou rouby... celý příspěvek > |
 |
Melounoviště 2011, 6.4.2011 Mám sazenice, Granátu- chci zkusit stejný způsob- tykev i meloun zbavit kořenů a roubovat mezi děložní lístky- viz. výše. Mám, ale strach, že to co se mi povedlo u sortimentu za pár kaček se teď nepovede (Granát je pěkně drahý) Ale... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Melounoviště 2011, 6.4.2011 Tak hlásím- meloun subar baby- vyseto již v únoru, Jakmile trochu povyrostl šel do chladna a omezil jsem zálivku na minimum- vždy když začal vadnout. Jeho růst se zastavil. V polovině března jsem zasel tykev - nějaká odruda Big- z Lídlu za pár kaček.... celý příspěvek > |
 |
Melounoviště 2011, 29.3.2011 Zdravím. Mám dotaz, nasel jsem meloun bezsemenný a tykev Big Max. Chci to naroubovat, protože ta tykev roste nádherně a myslím, že protože má dělat obr plody musí mít pořádný kořenový systém, což by mohlo být výhodou pro rouby melounů. Co si o tom... celý příspěvek > |
 |
Přesazení kanadských borůvek, 9.2.2011 Zdravím všechny. Potřebuji poradit co s keři borůvek. Mám 3 a je jim 5 let (asi), rodily pouze 2x. Za tu dobu moc nenarostly a postupem času přestaly kvést. V jejich blízkosti rejdí v zemi pravděpodobně hryzci (nebo něco takového) a tak si myslím, že... celý příspěvek > |
 |
Vinná réva od Starkla, 27.1.2011 V katalogu Starkla si vyberu, a potom hledám levnějšího dodavatele. |
 |
Destilační přístroj, 3.1.2011 Postupovat od kvalitnějšího pití ke gumovce. Pak to bude jedno. |
 |