Příspěvky uživatele - 142.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata - žluté skvrny na listech, 12.6.2014
V tomto týdnu veder se mi popálily i listy brambor na poli. Některé plody jahod na osluněné straně záhonu jsou měkké jakoby vařené a mají i vařenou chuť. U jahod se mi to ještě nestalo. S přihnojováním rajčat bych byla opatrná, přehnojení někdy může... celý příspěvek >
Ředkvičky, 7.6.2014 Obsahuje fotku
Už dva roky se snažím vypěstovat ředkvičky a vůbec se mi to nedaří  Semínka dám většinou do dvou, max. třech řádků, dostatečně zalévám, když vylezou rostlinky, tak jakmile to jde, vyjednotím tak, aby měly dostatek místa a ve finále mám z... celý příspěvek >
Kamčatská borůvka - proč se jí nedaří?, 6.6.2014
Děkuji všem, pořídím tedy ještě alespoň jeden, raději dva keříky a uvidíme  Ale zaráží mě, že květy byly jen na tom jednom výhonu - kdyby byly na celém keříku a plodů pak jen pár, tak bych to brala, že je to tím, že je keřík "sám", ale proč... celý příspěvek >
Kamčatská borůvka - proč se jí nedaří?, 5.6.2014 Obsahuje fotku
Tak se znovu vracím ke svým "borůvkám", resp. jen jedné, ta kterou jsem zde řešila bohužel zahynula. Druhá (bohužel nevím, která mi zůstala, zda Amur nebo Altaj  je v pořádku, roste "jako blázen", ale skoro vůbec neplodí! Loni měla... celý příspěvek >
Jak se zbavit vrabců, 19.4.2014
Dobrý den, já si v létě nemůžu užít ani letní posezení venku, všechno pořád posr...  , ale já je nechci hubit, jen odehnat jinam.
Čím zlikvidovat řepku?, 3.4.2014
Prosím o radu. Máme kus louky (určené pro koně na seno), vedle které je letos na poli zasetá řepka. A jelikož páni zemědělci se s tím moc nepárali, otáčeli se i "na našem" a teď mi na pozemku roste víc řepky než trávy :-(Existuje nějaký postřik,... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu?, 16.5.2013
Mě se to právě taky nezdá, hhledala jem na netu obrázkky pepína a má to úplně jiné listy, tahleta rostlina má na listech taové červené bodliny, tk nevím co mi to poslali.
Co je to za rostlinu?, 15.5.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, objednala jsem si semínka melounku pepíno gold a vyrostlo mi tohle, domnívám se že to není pepíno gold, mohl by mi prosím někdo říct o jakou rostlinu se jedná?Děkuji.
Kamčatská borůvka - proč se jí nedaří?, 27.4.2013
Děkuji všem za názory a rady. Zimolez jsem koupila loni v létě, keříčky byly asi poloviční než jsou teď. Truhlíky byly naplněny zcela novou zeminou - smícháno polovina originál na borůvky (v té době jsem nevěděla, že kamčatka nevyžaduje kyselou půdu... celý příspěvek >
Kamčatská borůvka - proč se jí nedaří?, 24.4.2013 Obsahuje fotku
Prosím o radu, od loňského roku mám dva keříčky (Altaj a Amur, bylo mi doporučeno mít obě...) a zatímco jeden má krásně bohaté listy, druhý je takový "mizerný"  Zalévám i hnojím obě stejně, stanoviště mají shodné.. Nevíte někdo, čím to může... celý příspěvek >
Název rostliny, 16.3.2013
Děkuji moc za rychlou odpověď :-)
Název rostliny, 16.3.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, mohl by mi někdo říci co je to za rostlinu?Děkuji
Mletý vápenec, 8.11.2012
obávám se, že nebude už jsem taky vyzkoušela. na jaře bude zase...
Mletý vápenec, 8.11.2012
Srandisto
Mletý vápenec, 8.11.2012
Díky. A co mi teda radíte?Je fakt, že to dělám každý rok na jaře a je tam furt. A to používám i vertikutátor.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika