Příspěvky uživatele - 232.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prodej stromů na stojato, 26.11.2009
Jsou to stromy na mé zahradě. Je dosti veliká a stromy sousedí s okolními pozemky, na kterých jsou postaveny nové domy. žádné listí - to je to poslední, ale především vztahy se sousedy, to je to hlavní. Stačí ještě jeden Kiril a nedoplatím se. To je... celý příspěvek >
Prodej stromů na stojato, 26.11.2009
Zdravím Vás a prosím o radu, jak prodat stromy na stojato. Mám 12 cca 20-ti metrových dubů o průměru min. 120cm, které musím dát pryč, neboť     začínají být nebezpečné svému okolí. Nikde se nedají sehnat ceníky na tento prodej a mám... celý příspěvek >
Sekačka Husqvarna nebo Honda?, 5.5.2009
Chlapi, neberte sekačku s plastovým šasi. je to na hovno. Pokud ovšem nepočítáte změnu sekačky každých pět let. Sice jsem HQ měl skoro 11 let, ale šasi se úplně rozpadlo. Motor je v pohodě, ale kostra na hovno.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika