Příspěvky uživatele - 191.158

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajče - plíseň startuje, 22.7.2009
Neriskoval bych to.
Rajče - plíseň startuje, 22.7.2009 Obsahuje fotku
Rozdíl mezi mým chemicky ošetřeným rajčetem a kupovaným je ten, že VÍM KDY JSEM RAJČE POSTŘÍKAL!!! Pod krytem jsem před týdnem postříkal Acrobatem a vypadá to že se postup plísně zastavil. Dle názorů několika prodejců je Acrobat ještě nějaká naděje... celý příspěvek >
Co je to za nemoc u mých rajčat, 15.7.2009 Obsahuje fotku
Rajčata - fleky na listech - co je to?, 15.7.2009 Obsahuje fotku
Já to mám na rajčatech pestovaných v květináčích. Možná je to nedostatek výživy.
Účinky přípravku na plíseň na rajčatech - zkušenosti, 15.7.2009
Máte někdo zkušenosti s přípravkem proti plísni na rajčatech který má složení - polévková lžíce jaru (saponátu), polévková lžíce octa a voda. Dík Mirek
Hnede flaky na stonkách rajčat, 15.7.2009
Ridomil Gold MZ Pepite má rovněž preventivní účinek a OL je tři dny.
Odrůda nektarinky, 15.7.2009
Že by to byla tato odrůda? TELIESA Středně zrající odrůda, která dozrává 4 dny po odrůdě Red Haven. Plody jsou střední až velké, mají kulatý tvar. Základní barva je červená, krycí tmavě červená barva kryje téměř celý plod. Dužnina je žlutá, má... celý příspěvek >
Hnede flaky na stonkách rajčat, 14.7.2009
Já jsem včera stříkl chycené rostliny Acrobatem a ostatní potřetí Ridomilem, což je u tohoto postřiku maximum. Pokud Acrobat nezabere, půjdou rajčata na spálení, protože 21 dnů ochranné lhůty je dost. Mirek
Papriky - kypření, 10.7.2009 Obsahuje fotku
Já nekypřím, používám černou geotextilii nebo posečenou trávu. Na snímku jsou papriky prodávané v Lídlovi jako Červená kapie původem z Turecka. Před třemi lety jsem je koupil, snědl, semínka usušil a již druhým rokem je sadím, a ony skvěle klíčí a... celý příspěvek >
Melounoviště 2009, 10.7.2009 Obsahuje fotku
A takhle to vypadá u mne. Mám čtyři sazenice roubovaného melounu ale jedna z nich jen živoří díky kroupám a chladu. Jsou na geotextilii a denně na ně prší. Mirek
Odrůda nektarinky, 9.7.2009 Obsahuje fotku
Janino, děkuji za gratulaci a budu aktualizovat foto. Nektarinky jsem měl dvě, ale obě jsem zlikvidoval. Doma po opakované nákaze padlím (rodila nádherně, zavařovalo se o 106), na zahradě strupovitost a vysoká hladina spodní vody doplněna častými... celý příspěvek >
Odrůda nektarinky, 9.7.2009 Obsahuje fotku
Favorita Morettini dopadla takhle (viz. obrázek). Včera jsem je všechny očesal, téměř všechny byly na vyhození po napadení strupovitostí. Hodně rychle v horku a dešti dozrála, změkla ale nestačila nabrat sladkost. Jsem z Břeclavi.
Poraďte, 3.7.2009
Děkuji za odpověď a za snímky. To je snad nafoceno u mne. Bohužel s tím letos už nic nenadělám. MP
Choroba alebo skodca, 2.7.2009
Já jsem zvolil postřik hnojivem na list (hnojivo na révu), zálivku Cereritem a listy se o poznání zlepšily. MP
Hnědočerné fleky na plodech broskvoní - sazovitost?, 1.7.2009 Obsahuje fotku
A takto vypadají ...haveny v současné době. Skvrny se začínají propadat, slívat, poškození od krup, nastupují mšice. Echt to stejné co vloni - dopoledne hic a odpoledne prší a prší a prší. Půda je podmočená a navíc hladina řeky Dyje stoupá, takže to... celý příspěvek >
Další diskuze:  262728  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika