Příspěvky uživatele - 191.158

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Betonování plotového sloupku - jak na beton?, 11.8.2009
Beton udělejte zavlhlý až sypký, zasypávejte jím kameny a řádně vždy udusejte. Tak pokračujte po vrstvách. Pokud ho uděláte řídký tak aby tekl, tak ho jen zkazíte. Voda bude vyplavovat cementové mléko a nadměrné množství vody srazí pevnost betonové... celý příspěvek >
Černanie rajčiat, 4.8.2009
Takže nasaďte Acrobat (ochranná lhůta 21 dnů!!!), to je asi poslední možná záchrana. U mne zabral.
Melounoviště 2009, 4.8.2009 Obsahuje fotku
Přihnojoval jsem jen ze začátku hnojivem na list, víceméně z důvodu rychlejšího obnovení listů (první listy a výhony mi omlátily kroupy). Mám roubované melouny na černé geotextilii a jsem z Břeclavi. Nevím sice na jaké podnoži ale předpokládám že je... celý příspěvek >
Melounoviště 2009, 3.8.2009 Obsahuje fotku
Přírustek na průměru za 3 dny je 2cm.
Vosičky likvidijí úrodu, 1.8.2009
Malé vosy (vosičky) nebo vosičky?
Melounoviště 2009, 1.8.2009 Obsahuje fotku
Máte roubované melouny? Kolega, který je pěstuje na poli, loňský rok zalíval jen při výsadbě. Já mám roubované, ale taky vodu po ruce, takže mi to nedá abych občas nezalil. Pokud je podnož dýně tak ta se taky nezalívá a roste... Za poslední horký... celý příspěvek >
Rajčata, papriky - preventivní postřik?, 31.7.2009
Zahrádkářský kacíř píšete nesmysly, protože pokud já rajčata stříkám, tak vím, kdy, čím je stříkám a taky vím kdy je mohu konzumovat. Jedl jste vůbec někdy rajče utržené na zahradě z keře? Dobrou chuť.
Podivna choroba rajcat, 27.7.2009
Na tom prvním snímku mi to připomíná "vzdušné kořeny" které umí vyrašit ze stonku nad zemí.
Je velká chyba sázet po jedné paprice?, 27.7.2009
Velkoplodé papriky vysazuji po jedné, malé a "takové ty obyčejnější skoré" (AMY, Vlasta, Hamík) po dvou.
Mšice na paprikách, 27.7.2009
Já to musím zaklepat, ale letos s mšicí žádný problém. Ani na zelenině ani na stromech. Jen malý náznak na jaře, ale od té doby ani ťuk.
Zaštipování papriky, 27.7.2009
Nezaštipuji a paprika si poradí sama. Možná ke konci sezony nechat jen plody u kterých je předpoklad že dozrají.
Zdeformovanéné listy na paprice, 27.7.2009
Taky se mi to objevuje ale nijak to neřeším. Paprika roste dál.
Sklizeň meruněk, 24.7.2009 Obsahuje fotku
Maďarskou jsme začali sklízet před 14 dny a minulý víkend jsme doobírali i Marlen. Vlhké počasí se bohužel podepsalo na kvalitě plodů - většina hnila již na stromě.
Zesvětlalá růžice rajčat, 23.7.2009
Foto není?
Rajče - plíseň startuje, 22.7.2009 Obsahuje fotku
Začněte ošetřovat preventivně např. Ridomil Gold MZ Pepite od velikosti sazenic cca. 30 cm bez ohledu na vývin počasí dle návodu max 3 postřiky. Ten působí PREVENTIVNĚ, OL na rajčata je 3 dny. Sázím kolmo do země, pod kořeny (oddělím vrstvičkou... celý příspěvek >
Další diskuze:  262728  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika