Příspěvky uživatele - 191.158

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jablon granny smith, 14.9.2009
Granny Smith - má někdo zkušenosti s pěstováním na jihu Moravy (Břeclavsko)?
Jabloň - jakou podnož?, 14.9.2009
Děkuji za odpověď. Na počátku léta jsem stromky ostříhal a k dnešnímu dni mají letorosty již téměř půl metru, u některých i více. Zkusím ještě po sezóně celkově stromky pokrátit.
Automatické dopouštění vody, 11.9.2009
Řešení je samozřejmě plovákový ventil něco na způsob WC nebo plovák přes kladku ke spínači čerpadla nebo elektromagnetického ventilu. Obraťe se na nějakého většího prodejce vodoinstalace aby jste si to "ošahal" přímo na místě. Pokud by jste nechtěl... celý příspěvek >
Melounoviště 2009, 3.9.2009
Melouny zpočátku dost dlouho "čučely" neboť bylo deštivo a chladno. Po oteplení jakoby chtěly dohnat zameškaný růst. Asi to není moc dobré na jejich růst a zrání. Listová plocha už mi z 90% "odešla" a mám tam ještě několik velkých plodů. Už tomu moc... celý příspěvek >
Jaká nemoc mé broskvoně?, 31.8.2009
Pokud považujete za chemikálii hnojivo na list, tak v tom případě je chemikálií i Kristalon. Jde o to, že působení listového hnojiva je rychlejší. Pokud chcete v dnešní době pěstovat něco bez chemie tak si kupte umělé kytky nebo stromky (ale pozor na... celý příspěvek >
Nektarinka Maria Aurelia, 28.8.2009
Já plánuji na podzim opět zasadit nektarinku a rozhoduji se jakou odrůdu zvolit. Zatík je mým favoritem Harko. Jsem z Břeclavi, takže teplotní podmínky pro pěstování jsou, jen mi dělá trochu starost vysoká spodní voda. V těchto místech jsem již... celý příspěvek >
Jaká nemoc mé broskvoně?, 27.8.2009
Postříkejte hnojivem na list (hnojivo na révu). Řekl bych že je to nedostatek živin.
Melounoviště 2009, 25.8.2009
Ja mám takový dojem, že pokud melouny doteďka nenarostly do těch 12-15 kilo, tak už nenarostou.
Melounoviště 2009, 24.8.2009
Ivettttt - Vida jak se mají k světu! Gratuluji!!! Utrhnout - neutrhnout, toť otázka. Jak je máte staré? Já jsem trhal asi po měsíci a půl od květu a byl zralý (Břeclav), proleženina byla žlutá a tak šel pod kudlu.
Melounoviště 2009, 21.8.2009
Ať počítám jak počítám tak mi vychází tři melouny, které jsou v konzumní velikosti, na rostlinu. Ostatní odchází nebo čučí.
Melounoviště 2009, 19.8.2009
Objevil jsem na NETu pár informací na téma VODNÍ MELOUNY Podpora (ovíjení): Rostliny melounů se potřebují ovíjet nebo být nějak nasměrovány, aby mohly dobře růst výhony. Je také potřeba udržet čisté řádky, což umožňuje pohyb mezi nimi a... celý příspěvek >
Sazivost broskví?, 19.8.2009
Může to být i strupovitost. Chtělo by to foto. Zkuste diskuzi Hnědočerné fleky na plodech broskvoní - sazovitost?
Pěstování melounů v Praze, 18.8.2009
Fotečky by nebyly? Mirek
Co je to za odrůdu?, 17.8.2009
Idared?
Betonování plotového sloupku - jak na beton?, 11.8.2009
Používáte "cementový potěr" (zrnitost max. 4mm) dosti vysoké třídy (a to ještě nevíme jaký cement je použit). Pokud je teplo tak Vám velmi rychle nastartuje. Nebál bych se smíchat jeden pytel BN30 s jedním pytlem štěrkopísku (nejlépe praným) a tuto... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika