Příspěvky uživatele - 191.158

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jabloň na M9, 30.10.2009
Ano, je zhruba v té velikosti.
Jabloň na M9, 29.10.2009
Děkuji za reakci. Zkusím se ještě jednou zeptat prodejce.
Jabloň na M9, 29.10.2009
Zakoupil jsem jabloně Granny Smith na těchto podnožích kde je vidět že rouby jsou dva nad sebou. I dle prodejce jsou jabloně roubovány 2x. Mohl by mi někdo popsat význam dvojího roubování. Děkuji. Zasadil jsem je tak, že horní roub je nad zemí.
Dýně - prosba o radu, 20.10.2009
Dobré ráno, proč z ní dělat tolik dobrot když je lepší ji prohnat přes prase nebo hodit na hnůj? Dva lidé, dva recepty, dva názory!!! Mimochodem, jedla jste někdy podomácku pražená dyňová jádra?
Dýně - prosba o radu, 13.10.2009
Vybrat semínka, posolit je a 24 hodin nechat uležet. Potom upražit v troubě a sníst - to je pro mne nejlepší pochutina navíc plná zinku. Zbytek dýně na hnůj nebo praseti.
Zahrada bez chemie - tipy a triky, 13.10.2009
Pokud někdo chce pěstovat ekologicky je to jeho věc a já mu přeji hodně úspěchů, pokud chce dosáhnout nějaké slušné úrody musí se přizpůsobit klimatu a podmínkám, volit vhodné odrůdy a ošetření rostlin do dané lokality. Přiznejme si, že ekologické... celý příspěvek >
Zahrada bez chemie - tipy a triky, 12.10.2009
Zeptám se Vás, jíte rajčata i když je nepěstujete?
Zahrada bez chemie - tipy a triky, 12.10.2009
Zahrada bez chemie? Lze to vůbec? I když bych ji vybetonoval tak to nebude bez údržby s pomocí chemie - bohužel.
Melounoviště 2009, 8.10.2009
Moc pěkný! Jaká byla sladkost? Podle bílých semínek bych řekl že nevyzrál.
Aditivum B, 8.10.2009
Kupujte benzínu jen kolik spotřebujete a nemusíte to řešit.
Co to je?, 30.9.2009
Dlouhá léta kurátorem a že by to nepoznal? Pak nebyl u brouků ale u motyk nebo krav.
Melounoviště 2009 - shrnutí, 30.9.2009
Tak jsem o víkendu sklidil poslední meloun. Ctěl bych zde ještě jednou v kostce shrnout poznatky z letošního pěstování melounů. 1. Roubované melouny - vysadit co nejdříve, případně přikrýt bílou geotextilií proti chladu. Pár rostlinek nechat jako... celý příspěvek >
Melounoviště 2009, 23.9.2009
Sazenice Pepina jsou na jaře běžně k dostání. Já je neznám ani nevím zda to má něco společného s melouny. Další návod na roubování.
Melounoviště 2009, 23.9.2009
Meloun se roubuje na tykev, která má mohutnější kořenový systém a měla by být i odolnější. Mrkněte na princip roubování na Rady ptáka Loskutáka.
Melounoviště 2009, 15.9.2009
Já bych je dal do chladna a položil tak jak ležely na záhoně a kontroloval zda neměknou nebo nehnijí. Stopku ustřihnout a nechat na melounu. Dále citát z netu: "Kromě složitého načasování sklizně je zde mnoho dalších problémů, spojených se sklizní... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika