Příspěvky uživatele - 180.85

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je možno ještě nyní sázet růže?, 12.11.2006
A pokud už je máte koupené, tak je zasázejte, pořádně nakopčete okolo zeminu, a řádně přikryjte chvojím, a měli by to přežít, včera jsem sázel 2.
Ochrana rododendronu, 26.10.2006
Nejlepsí bude asi ta klec.
Prosím pomozte mi určit tyto rostliny, 26.10.2006
Ne kávovník to není, toto má kvetenství drobných bílých kvítkům a pak hrozínek červených dužnatých kuliček.
Prosím pomozte mi určit tyto rostliny, 5.9.2006 Obsahuje fotku
č.3 není Vajgélie, posílám detailnější fotky květů. Ta jednička by mohla být nějaká stříbrná varianta, ale podlě mě má silnější stonek.
Durman pěstování, 6.8.2006
Ano jedná se o svilušky, těm psospívá sucho a teplo, pak rostlinu praklticky vysajou, jsou to malí drobní paovučci, dělající drobné pavučinky jsou červení, bílí... Chce to rosit, nebo postríhat Biolem, Frutaponem, nebo skuste Svilustop., Mě se... celý příspěvek >
Pepino Gold ano ale druhým rokem, 6.8.2006
Ano tu stránku sem si pročetl, ale nechci dávat 200kč za 6 rostlin  a až v dubnu. Stačil by mi jeden řízek teď, namnožím si to. Nemáte někdo z Prahy nebo okolí? Prosím?
Pepino Gold ano ale druhým rokem, 5.8.2006
Dobry den, Neprodal by jste mi teď někdonějakou sazenici Pepína? Nevím dke to koupit nikde jsem to ještě neviděl. Středočeský kraj/Praha/Mělník Děkuji moc, e-mail: spacekroman@seznam.cz
Další diskuze:  67  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika