|
Příspěvky uživatele - 180.85
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Je možno ještě nyní sázet růže?, 12.11.2006 A pokud už je máte koupené, tak je zasázejte, pořádně nakopčete okolo zeminu, a řádně přikryjte chvojím, a měli by to přežít, včera jsem sázel 2. |  | Ochrana rododendronu, 26.10.2006 Nejlepsí bude asi ta klec. |  |
|  | Prosím pomozte mi určit tyto rostliny, 26.10.2006 Ne kávovník to není, toto má kvetenství drobných bílých kvítkům a pak hrozínek červených dužnatých kuliček. |  | Prosím pomozte mi určit tyto rostliny, 5.9.2006  č.3 není Vajgélie, posílám detailnější fotky květů.
Ta jednička by mohla být nějaká stříbrná varianta, ale podlě mě má silnější stonek. |  | Durman pěstování, 6.8.2006 Ano jedná se o svilušky, těm psospívá sucho a teplo, pak rostlinu praklticky vysajou, jsou to malí drobní paovučci, dělající drobné pavučinky jsou červení, bílí... Chce to rosit, nebo postríhat Biolem, Frutaponem, nebo skuste Svilustop., Mě se... celý příspěvek > |  | Pepino Gold ano ale druhým rokem, 6.8.2006 Ano tu stránku sem si pročetl, ale nechci dávat 200kč za 6 rostlin a až v dubnu.
Stačil by mi jeden řízek teď, namnožím si to. Nemáte někdo z Prahy nebo okolí? Prosím? |  | Pepino Gold ano ale druhým rokem, 5.8.2006 Dobry den, Neprodal by jste mi teď někdonějakou sazenici Pepína? Nevím dke to koupit nikde jsem to ještě neviděl. Středočeský kraj/Praha/Mělník
Děkuji moc, e-mail: spacekroman@seznam.cz |  |
 |
|
|
|