Příspěvky uživatele - 208.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování jehličnanů ze semen, 14.1.2010
a kdo rikal ze si je nemuzeme vzit. Mirek
Přesazení smrků a borovice, 20.11.2009
v dubnu minuleho roku jsem jich vysazoval 50 za barak do kysele a vlhke pudy. Z tech 50 mi jich uschly cca asi 4 uz to nevim presne. Mel jsem z toho radost az do te doby kdy to v Kvetnu ozrala zver. Skolky se take vysazuji z jara. Mirek
Přesazení smrků a borovice, 20.11.2009
vcera jsem byl v lese a predevcirem take. Prinesl jsem si asi tak 50 borovicek. Ted je nejlepsi doba na presazovani. Honem do lesa nez vam to ozere zver. Na jare po mrazech je v lese pekna kalamita po zveri. Na jare se da take presazovat ale musime... celý příspěvek >
Pěstování jehličnanů ze semen, 20.11.2009
Hezke povidani..take chodim do lesa na sisky i na nalety. Musel jsem toho hodne prosmajdat abych vedel kde co roste. Kdo ma rad prochazky po lese ani mu to neprijde ze nachodil spustu kilometru. Mirek
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika